• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Fatih Terimin EVET için 5 ŞARTI
05 Mart 2011 Cumartesi 13:03

Fatih Terim'in EVET için 5 ŞARTI

Galatasaray'da Fatih Terim sesleri giderek yükseliyor, Terim'in ise şartları var...
Sportif AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin'in istifa etmesinin ardından, teknik direktör Hagi ile de yolların ayrılması beklenirken Fotomaç, başkan Adnan Polat'ın Fatih Terim ile son üç gün içinde iki kez görüştüğü ve tarafların prensipte anlaştığı bilgisine ulaştı.

Foto Maç gazetesinin haberine göre Terim'in Sarıyer'deki evinde gerçekleşen ve Polat dışında iki yöneticinin de yer aldığı ilk görüşme samimi bir havada geçti. Adnan Polat, Terim'in istemediği Adnan Sezgin'le yolların ayrıldığını belirttikten sonra tecrübeli hocaya şartlarını sordu. Terim önce "Takımın başında bir hoca varken bu konuyu konuşmak doğru olmaz. Evime geldiniz, kahvemizi içelim ve sadece sohbet edelim" karşılığını verdi.

Ancak Polat ısrarlı bir şekilde "G.Saray'ın acilen sana ihtiyacı var. Şimdi konuşmalıyız" dedi. Bunun üzerine şartlarını sıralayan Terim, özetle "Futbolun tek patronu olurum. Çok iyi bir kadro için en az 50 milyon euro'luk transfer bütçesi isterim. Mevcut kadrodan en çok 6 oyuncu kalır, diğerlerini gönderirim. Yabancı olarak 8 yeni transfer yaparım. Antrenman sahasında yönetici istemem. Yeniden yapılanma içine gireriz, gençlere de yatırım yaparız" dedi.

İKİNCİ GÖRÜŞMEDE AYRINTILAR GÖRÜŞÜLDÜ

Ertesi gün gerçekleşen ikinci görüşmede ise ayrıntılar üzerinde konuşulduğu öğrenildi. Hatırlanacağı gibi Terim, Rijkaard ile yolların ayrılmasından sonra yapılan teklifi geri çevirmişti. G.Saray'da bu gelişmeler yaşanırken, Hagi'nin sezon bitmeden mi yoksa sezon sonunda mı gönderileceği merakla bekleniyor.

İşte Terim'in şartları:

1- Futbolda tek yetkili olurum

2- Transferde 50 milyon euro'luk bütçe isterim

3- Şu anki zayıf kadrodan en çok 6 oyuncu kalır

4- Sekiz yabancı transferi şart

5- İdmansahasında bir tek yönetici görmek istemem
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA