• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Fatih Terime bir eleştiri daha!
14 Kasım 2014 Cuma 09:39

Fatih Terim'e bir eleştiri daha!

Yıldıray Baştürk, Milli Takım kampındaki silah skandalının çözülememesini eleştirdi.

Eski milli gurbetçi Yıldıray, Gökhan Töre ile Ömer ve Hakan arasında yaşananlar için, “Belki Fatih hoca da yanlış yaptığını şimdi biliyordur” dedi. Baştürk, başarı olmadığı sürece Almanya’daki oyuncuların Türkiye’yi tercih etmesinin zor olduğunu belirtti.

- Gökhan Töre ile Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak arasında yaşanan olay, futbolun içinde olmaması gereken bir konu. Almanya kamuoyu da yaşananların üzerine gitti. Onlar da şaşkın. Fatih hoca 3 oyuncuyu da milli takıma kazandırmak ve onları barıştırmak adına hamle yaptı. Ömer ve Hakan ters tepki gösterip, kampa gelmeyince olaylar büyüdü.

“TÜRK FUTBOLU ADINA DURUM ÇOK KÖTÜ”

- Fatih hoca olayı fazla küçümsedi. Ömer’in ve Hakan’ın tepki vermesini beklemediği için kampta olayı hallederim düşüncesindeydi. Bir sene öncesinden olayın bu seviyeye geleceğini tahmin edemedi. Türk futboluna zarar veren bir gelişme. Hata bence orada başladı. Olay küçümsendi. Ömer, Hakan ve Hakan’ın babasının açıklamalarını beklemiyordu Fatih hoca. Belki bugün yanlış yaptığını biliyordur.

- Ömer ve Hakan’ı kadroya almamak Fatih hocanın kararı. Kuvvetli kalmak adına “Benim çağırdım futbolcu kampa gelmeli” mesajı vermek istiyor. Bu bir şekilde cezalandırma. Ay yıldızlı takımda başarı olmadığı sürece, 1 numara gurbetçilerin Almanya’yı değil de Türkiye’yi tercih etmesi bundan sonra zor. Gurbetçilerin, Milli Takım’a bakışını, imajını değiştirmek lazım. İyi çalışma yok. Türk futbolu adına kötü bir durum. Bu nasıl giderilecek, esas mesele bu.

Kaynak : Hürriyet

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA