• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Fatih Terim: Artık geriye sayım başladı
21 Mayıs 2016 Cumartesi 23:30

Fatih Terim: Artık geriye sayım başladı

Türkiye Futbol Direktörü Terim, teknik direktörlük kariyerinde ilk kez İngiltere'ye karşı mücadele edeceğini belirterek, "Elimizdeki en iyi takımı sahaya süreceğiz. Artık geriye sayım başladı." dedi.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2016) hazırlıkları kapsamında yarın İngiltere ile deplasmanda yapacakları özel maç öncesinde City of Manchester Stadı'nda basın toplantısı düzenledi.

Roy Hodgson'ın İngiltere'ye çok şey kattığını belirten Terim, "Roy'un olduğu her takım dikkat edilmesi gereken bir takımdır. Biz de elimizdeki en iyi takımı sahaya süreceğiz. Artık geriye sayım başladı. Bundan sonraki her hazırlık maçımız bir öncekinden çok daha ciddi olacaktır." ifadelerini kullandı.

İngiltere'nin grup maçlarından kayıpsız çıktığını, az gol yiyip, çok gol atan bir takım olduğuna dikkati çeken deneyimli teknik adam, rakiplerine karşı iyi bir futbol ortaya koyacaklarını söyledi.

"Ben de turnuvaya hazırlanıyorum"

Fatih Terim, Fransa'da düzenlenecek EURO 2016 öncesinde kendisinin de milli takım gibi turnuvaya hazırlandığını söyledi.

Hazırlık döneminde sigarayı bıraktıktan sonra aldığı kilolardan arındığını ifade eden Terim, "Ben de spor yapıyorum. Ümit ederim ben de kendimi takımın formuna uydururum. Kendimi üç hanımefendiye teslim ettim, eşime ve iki kızıma." değerlendirmesinde bulundu.

"Caner'i iştahlı gördüm"

Fatih Terim, Fenerbahçe'de son 1 aydır kadro dışı olan Caner Erkin'in performansını değerlendirdi.

Tecrübeli teknik adam Caner'le ilgili yaptığı değerlendirmede "Onu da şampiyonaya kadar arkadaşlarımız hazırlayacaklar. Caner bizim için önemli oyunculardan birisi. Antrenmanda dün çok iştahlı gördüm." diye konuştu.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA