• Konya12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Fatih Tekkeden Konyaspora gelirim mesajı
15 Aralık 2010 Çarşamba 19:19

Fatih Tekke'den Konyaspor'a 'gelirim' mesajı

Konyaspor Kulübü Başkanı Bahattin Karapınar, Beşiktaş'ta forma şansı bulamayan ve devre arasında başka bir takıma gitmesine kesin gözüyle bakılan Fatih Tekke'yi Konyaspor'da görmek istediklerini
Konyaspor Kulübü Başkanı Bahattin Karapınar, Beşiktaş'ta forma şansı bulamayan ve devre arasında başka bir takıma gitmesine kesin gözüyle bakılan Fatih Tekke'yi Konyaspor'da görmek istediklerini söyledi.
 
Konyaspor'un hafta sonu sahasında oynayacağı Galatasaray maçı hazırlıkları için akşam saatlerinde yapılan antrenmanı izleyen kulüp başkanı Bahattin Karapınar, burada gazetecilere açıklamalarda bulundu. İlk yarı Galatasaray maçından alacakları 3 puanla bitirmek istediklerini ve rakiplerinin de zor günler yaşadığını belirten Karapınar, "Galatasaray bu sezon kötü bir performans sergiliyor. Galatasaray kulübü de zor durumda. Onlarda kazanmak isteyecek ama biz puan cetvelindeki durumumuzdan dolayı çokşiddetle puana ihtiyacımız var. Galatasaray'dan 3 puanı almak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Mutlaka Galatasaray'ı yenmemiz gerekiyor" dedi.

Karapınar, Galatasaray Kulüp Başkanı Adnan Polat'ın hakemlerden dolayı 15-20 puan kaybettikleri yönündeki açıklamasının Konyaspor maçı öncesi yapılmasının manalı olduğunu kaydetti. Karapınar, "Bütün takımlar hakemlerden dolayı kazandığı ya da kaybettiği puanları ligin sonunda toplandığı zaman birbirine eşit çıkar. Dolayısıyla bu her takım için olan bir şey. Tam bizim maçımız öncesi yapılan bu açıklamayı garipsedim. Ama biz bütün bunlara rağmen Galatasaray maçını kazanmak istiyoruz. Kazanan tarafta biz
olacağız" diye konuştu.

"FATİH TEKKE'Yİ TAKIMIMIZDA GÖRMEK İSTERİZ"
Beşiktaş'ta forma şansı bulamayan ve devre arasında başka bir takıma gitmesine kesin gözüyle bakılan Fatih Tekke için kulübüyle görüştüklerini ve oyuncunun da bir Anadolu takımında oynamak isterse Konyaspor'a gelebileceğini söylediğini anlatan Karapınar sözlerine şöyle devam etti, "Yaklaşık 2.5 aydır hem yurt içinde hem yurt dışında transfer için çalışmalar yapıyoruz. Bizim teknik ekibimizden 3-4 kişi Arjantin ve Avrupa'nın tamamını tarayarak bazı futbolcularla ilgili araştırma yaptı. Transferler elbette yapılacak ama yabancı transferler çok kolay değil. Mevcut yabancılardan gönderebilecekleriniz var ise onlar gittikten sonra transfer yapabilirsiniz. Şuan için 2 yabancı hakkımız görünüyor. 2 tane yabancı oyuncuyu mutlaka alacağız.
 
Yerli oyuncuları da transfer etmek istiyoruz. Ligimizi bilen, direk takıma katkı sağlayacak oyuncular almak istiyoruz. Fatih Tekke için Beşiktaş Kulübü ile de görüştük. Fatih Tekke, bir Anadolu kulübünde oynamak isterse Konyaspor'a gelebileceğini de söyledi. İnşallah kendisiyle de anlaşırız. Fatih Tekke'yi takımımızda görmek isteriz. Fatih Tekke gibi kişiliği, futbolu üst seviyede olan bir futbolcunun Konyaspor'a katacağı çok şey vardır"
 
Konyaspor Kulübü Başkanı Karapınar, 27 kişilik kadrodan devre arasında gönderilecek oyuncuların Galatasaray maçı sonrası teknik direktör Ziya Doğan'ın vereceği rapor doğrultusunda belli olacağını sözlerine ekledi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA