• Konya13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Fatih Kısaparmakın muhteşem konseri
12 Eylül 2011 Pazartesi 14:16

Fatih Kısaparmak'ın muhteşem konseri

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 100 Günde 100 Etkinlik sevilen sanatçı Fatih Kısaparmakın sahne aldığı final konseri ile sona erdi.
Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Türkiye’nin en uzun soluklu kültür ve sanat etkinliği olarak gösterilen “100 Günde 100 Etkinlik” sevilen sanatçı Fatih Kısaparmak’ın sahne aldığı final konseri ile sona erdi.
 
Yaklaşık 10 bin kişinin izlediği final programında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, 2011 yılında sema programları dâhil 200 etkinliğin gerçekleştiği Konya’yı, sevginin başkenti olduğu kadar kültür ve sanatın da en önemli merkezi haline getirmek için gayret gösterdiklerini söyledi. Başkan Akyürek, bugüne kadar etkinliklere katılan yaklaşık 500 bin kişiye de teşekkür etti.

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından 25 Mayıs’ta başlatılan“100 Günde 100 Etkinlik” programları Türk Halk Müziği’nin sevilen sanatçısı Fatih Kısaparmak’ın sahne aldığı final konseri ile sona erdi.

Final konserini Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ve eşi Fatma Akyürek, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Abdülmelik Ötegen, Büyükşehir ve KOSKİ yöneticileri ile birlikte yaklaşık 10 bin Konyalı sanatsever izledi.

Konserinde sevilen eserlerini seslendiren sanatçı, Konya’dan her zaman gördüğü yoğun ilgi nedeniyle mutluluğunu dile getirerek, düzenlenen final konseri nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’e teşekkür etti.

2011’DE 200’DEN FAZLA KÜLTÜREL ETKİNLİK DÜZENLENDİ

Sanatçıya çiçek takdim etmek üzere sahneye gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek de, Konya olarak “100 Günde 100 Etkinlik” ile Türkiye’de çok önemli bir ilki başardıklarını söyledi. Başkan Akyürek Fatih Kısaparmak’ın final konseri ile birlikte etkinlik sayısının 101’e çıktığına dikkat çekerek; “Konya’ya 100 gün yetmedi. İnşallah bundan sonraki yıllarda bu sayı daha da artacak. 2011 yılında sema programlarıyla birlikte 200’den fazla kültürel program yapmış oluyoruz. Konya’yı sevginin başkenti olduğu kadar, kültür ve sanatta da Türkiye’nin en önemli merkezi yapmak için hep birlikte gayret gösteriyoruz. Bugüne kadar programlarımıza katılan genç yaşlı kadın erkek 500 binden fazla hemşerimize teşekkür ediyorum.”dedi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA