• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Fakülte ile lise arasında protokol
22 Nisan 2016 Cuma 16:12

Fakülte ile lise arasında protokol

Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Ereğli Eğitim Fakültesi ve İvriz Sosyal Bilimler Lisesi arasında sosyal, kültürel, sanatsal ve bilimsel alanlarda, karşılıklı iş birliği faaliyetlerinin yürütülmesine yönelik protokol imzaladı. 

NEÜ Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Pehlivan, Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü İradet Genç ve İvriz Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Abdullah Ender Akçay tarafından imzalanan protokolle; gerçekleştirilecek faaliyet, etkinlik, toplantı ve projelerde ortaklaşa hareket edilmesi ön görülüyor. Protokol gereği, NEÜ Ereğli Eğitim Fakültesi Öğretim Üyeleri tarafından İvriz Sosyal Bilimler Lisesi öğrencilerine eğitim seminerleri verilerek, mesleki rehberlik yapılacak. Üniversite ve lise öğrencileri bilimsel, sosyal ve kültürel alanlarda ortaklaşa projeler hazırlayacak. İvriz Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri de özellikle güzel sanatlar alanındaki çalışmalarını Ereğli Eğitim Fakültesinin düzenlediği programlarda sergileyip sunacak.
Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü İradet Genç, protokolle gerçekleştirilecek faaliyetlerin Ereğli’deki eğitim kalitesini daha da ileri bir seviyeye getireceğini ümit ettiğini ifade etti. Necmettin Erbakan Üniversitesinin şehre değer katma misyonuyla Ereğli’deki eğitim, kültür, sosyal ve bilimsel faaliyetlere destek vermek arzusunda olduğunu ifade eden NEÜ Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Pehlivan, tarafların önümüzdeki günlerde yıllık çalışma planı hazırlamak üzere tekrar bir araya gelecekleri bilgisini paylaştı.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA