• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Facebook zero kalkıyor!
11 Ocak 2012 Çarşamba 21:20

Facebook zero kalkıyor!

Türkiyenin büyük bir kısmının kullandığı Facebook Zero kampanyası Turkcell tarafından belirtilen tarihe göre sona erecek. Detaylar haberimizde

Türkiye’nin büyük bir kısmının kullandığı Facebook Zero kampanyası Turkcell tarafından belirtilen tarihe göre sona erecek. Detaylar haberimizde…

Türkiye'deki operatörler üzerinden ulaşılabilen, ücretsiz, yalnızca metinsel yararlanılabilen bir Facebook türü olan Facebook Zero'ya bedava erişim sona eriyor. Fotoğraf görüntüleyemediğimiz Facebook Zero'dan yalnızca durum güncellemelerine, yorumlara, kısacası text ağırlıklı konulara ulaşabiliyorduk.

Fakat Turkcell tarafından kullanıcılarına yollanan mesajda 18 Ocak tarihinde Facebook Zero kampanyasının sona ereceği bildirildi.
Facebook bundan sonra mobil kullanıcılar için Turkcell'in belirlediği "Facebook" paketi ile ücretlenecek. 3 TL karşılığında abone olabileceğiniz bu paket ilk ayında 1TL'den ücretlendirilecek. Satın alınan paket sayesinde Facebook'a resimli erişim sağlanabilecek.

Eğer Facebook Zero'yu kullanıyorsanız şimdiden Facebook paketine abone olmanızı öneriyoruz. Abone olmak için "FACE" yazıp 2222'ye göndermeniz yetiyor.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA