• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Facebook ve Hotmail masaüstünüze taşınıyor
03 Kasım 2011 Perşembe 08:17

Facebook ve Hotmail masaüstünüze taşınıyor

Internet Explorer 9un site sabitleme özelliği sayesinde Facebook ve Hotmail masaüstünüze taşınıyor.

 Internet Explorer 9’un site sabitleme özelliği sayesinde Facebook ve Hotmail masaüstünüze taşınıyor.

Internet Explorer 9'un site sabitleme özelliği sayesinde Facebook ve Hotmail masaüstünüze taşınıyor, üstelik yeni bir bildirim ya da e-postanız olduğunda Internet Explorer sizi uyarıyor.
Windows 7 için özel olarak geliştirilmiş olan Internet Explorer 9, temiz ve sade arayüzü ile en sevdiğiniz web sitelerinin içeriklerini ön plana çıkarmakla kalmıyor, sık kullandığınız sitelere tek tıkla erişebilmeniz için onları PC'nizin masaüstüne taşıyor.
Internet Explorer 9'un site sabitleme özelliğinden faydalanmak için tek yapmanız gereken, sabitlemek istediğiniz site açıkken adres çubuğunda yer alan site logosunu ya da açık olan sekmeyi Windows 7 görev çubuğuna sürüklemek. Bunu yaptığınızda siteyi, öncesinde tarayıcıyı bile açmaya gerek kalmadan, tek tıkla erişilebilecek şekilde masaüstünüze taşımış oluyorsunuz.

ANINDA HABERDAR OLUYORSUNUZ
Internet Explorer 9'un sabitleme özelliği sayesinde, Hotmail ve Facebook'u da çok daha etkin şekilde kullanmanız mümkün, çünkü bu sitelerin Internet Explorer'a özel sıçrama listeleri sayesinde hem tarayıcınızı bile açmadan istediğiniz sayfaya tek tıkla ulaşabiliyor, hem de Facebook'taki bildirimler ve Hotmail'deki yeni e-postalarınızdan anında haberdar olabiliyorsunuz.
Örneğin, Hotmail'i görev çubuğunuza sabitlediğinizde, ikona sağ tıklayarak menü üzerinden gelen kutunuz veya takviminize direkt gidebilirsiniz. Üstelik site arka planda açıkken yeni e-posta aldığınızda Internet Explorer, Hotmail ikonunu değiştirir ve sizi yeni e-postadan haberdar eder.
Aynı özellikleri Facebook ile de kullanmanız mümkün. Tarayıcınızın adres çubuğundaki Facebook ikonunu veya Facebook sekmesini tutup görev çubuğuna çekerek Facebook'u Windows 7 görev çubuğuna sabitleyebilir, bu şekilde hem Facebook'un farklı bölümlerine anında tek tıkla ulaşabilir, hem de yeni bildirimlerinizden anında haberdar olabilirsiniz.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA