• Konya5 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Evolutionman Serum Şampuan Sipariş Verme
03 Ağustos 2022 Çarşamba 20:39

Evolutionman Serum Şampuan Sipariş Verme

Evolutionman Serum Şampuan Sipariş Verme


Bir ürün için sipariş vermek özellikle internet alış verişlerinde ilk sırada yer alan işlemdir. Bu evolutionman şampuan serum aşamada sipariş formu sayfasına ulaşırsınız ve sorulan yani istenilen bilgiler ile karşılaşırsınız. Bu bilgiler hem siparişinizin nasıl hazırlanacağı hem de nereye ve kime teslim edileceği konularında kullanılacaktır. İsim, soy isim ve adres detaylarınızı doğru ve eksiksiz olarak girmeniz sorunsuz bir teslimat demektir. Sipariş formunuzda isterseniz ödeme tipi seçimi ve kargo firması tercihi gibi kısımlar da vardır. Bu alanlara da sizler için sunulan seçeneklerden birini işaretleyerek devam edebilirsiniz. Son olarak sipariş ver butonuna basmanız yeterlidir.


Orijinal Ürün
Resmi satış sitemizden sipariş veren her bir müşterimiz için hologram etiketli orijinal ürün gönderimi sağlanmaktadır. Orijinal ürün elde ederek üzerinde yazan açıklamalara da ulaşırsınız. Ürünün tam adı, içeriği, kullanım şekli, üretici firma adı ve üretim yeri, saklama koşulları gibi detayları kullanmaya başlamadan önce okumanız tavsiye edilmektedir.


Kapıda Ödeme Yöntemi
İnternet üzerinden ürün satın almak isteyen müşterilerin ödeme için seçtiği yöntemlerden biri de kapıda ödemedir. Bu yöntem adından da anlaşılacağı gibi adresinizde gerçekleşmektedir. Kredi kartı ve ya nakit para ile satın alım yapabilirsiniz. Havale ve ya EFT yaparak da ödeme yapabilirsiniz.


İçerik Bilgisi
Ürün içinde bitkisel bileşenler bulunmaktadır. İlave içerik bilgisi için güvenlik etiketli ürün ambalajını dikkatle okuyunuz. Alerjen uyarılarını da dikkate alınız.


Kullanım Şekli
Bir miktar ürünü nemli saçlarınıza diplerine masaj yaparak uygulayabilirsiniz. Bekledikten sonra da soğuk su ile durulayınız.


Kargo Şirketleri
Paketleme servisinde size özel olarak hazırlanan ürün ve ya ürünler PTT Kargo, MNG kargo ve ya Aras Kargo kalitesi ile taşınır ve en geç iki iş günü sonunda elinizde olur.


Kampanyalı Fiyatlar
Devam eden kampanya ile 1 kutu evolutionman 209 tl, 2 kutu evolutionman 399 tl + ücretsiz kargo, 3 kutu evolutionman 579 tl + ücretsiz kargo ve 4 kutu evolutionman 739 tl + ücretsiz kargo olarak satıştadır.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA