• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ev almak kolaylaştı
13 Kasım 2010 Cumartesi 13:59

Ev almak kolaylaştı

TOKİ, Türkiye genelinde satışa sunulan taşınmaz projelerin satış, tanıtım ve satışını arttırmaya yönelik çalışmalar yapmak üzere Türkiye genelinde 39 noktada tanıtım ve satış ofisleri açtı.
TOKİ Tanıtım ve Satış Ofislerinde görevli satış elemanları, öncelikli olarak pazarlama tekniğini iyi bilen, alanında uzman kişilerden oluşuyor.
 
TOKİ’nin temsilcisi olarak kurumu ve kurumun ürettiği projeleri iyi biliyor. Müşterileri, Toki temsilcisi olarak karşılayıp ağırlayacak, her türlü sorusuna doğru ve bilgilendirici yanıtlar verebilecek olan satış uzmanı elemanlar, Toki’nin müşteri memnuniyetini ilke edinen çalışmalar yapıyorlar.
 
Satış ve pazarlama konusunda eğitimli personelin çalışmalar yapacağı tanıtım ve satış ofislerinde tanıtım elemanları, Türkiye genelinde potansiyel müşteriye projeyi anlatarak TOKİ’nin sunduğu imkânları tanıtacak ve müşterinin sorularına cevap verecek şekilde TOKİ uygulamalarını ve proje detaylarını isteyen herkese anlatacaktır.
 
Ayrıca mahallinde tanıtımlar, reklamlar, haberler vasıtasıyla projelerin vatandaşlarımız tarafından anlaşılır şekilde tanınmasına yönelik olacaktır.
 
Satış ve pazarlama uzmanlarının her bölge için isim ve telefon numaraları; toki.gov.tr/satışlar bölümünde yayınlanmaktadır.
 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA