• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Esra Erolun katıldığı programa yoğun ilgi
14 Mayıs 2012 Pazartesi 15:26

Esra Erol'un katıldığı programa yoğun ilgi

Meram Belediyesi, Meram Kent Konseyi Gençlik Meclisi ve Kadın Meclisi işbirliğiyle düzenlenen Anneler Günü programına konuk olan ünlü programcı Esra Erol, Konya'da iki ayrı mutluluğu bir arada yaşadı
Meram Belediyesi, Meram Kent Konseyi Gençlik Meclisi ve Kadın Meclisi  işbirliğiyle düzenlenen Anneler Günü programına konuk olan ünlü programcı Esra Erol, Konya'da iki ayrı mutluluğu bir arada yaşadı. Doğum günü pastasını Konya'da kesen Erol, dünyanın en zor işinin annelik olduğunu söyledi.
Bera Otel'de düzenlenen programın başında bir konuşma yapan Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycı, "Annelerimizi sadece senede 1 gün anmayalım. Onları başımızın tacı yapalım. Bizleri hayata hazırlamak ve topluma faydalı bireyler olarak yetiştirmek için büyük çaba sarf eden annelerimiz, dünyada yeri doldurulamayacak en önemli fedakarlık örneğidir. Bu program vasıtasıyla tüm annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyorum" dedi.
Mecit Seyhan Nurlu'nun Anneler Günü'ne özel verdiği konser büyük beğeni topladı. Katılımcıların yoğun sevgi gösterileri arasında salona giren ve ulusal bir televizyon kanalında yaptığı evlilik programıyla özellikle kadınların büyük beğenisini toplayan Esra Erol'u hoş bir sürpriz bekliyordu. Anneler Günü'nde sevenleriyle söyleşi yapmak için Konya'ya gelen sevilen programcı, doğum günü pastasını görünce duygulandı. Uzun yıllardır Hz. Mevlana'nın türbesini ziyaret etmek istediğini belirten Erol, "Çok şükür bu isteğimi bugün gerçekleştirdim. Kalp güzelliği dileğiyle bu pastayı kesiyorum" dedi.
Dünyanın en zor işinin annelik olduğunu vurgulayan Esra Erol, "Çocuğunu eğitimli, düzgün ve herkesin saygı duyduğu bir birey haline getiren anneler dünyanın en zor işini görmektedir. Tüm annelerimizin Anneler Gününü kutluyorum" diye konuştu.Sık sık sahneden inerek sevenlerinin yanına giden Esra Erol, sorulan soruları açık yüreklilikle cevapladı.
Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycı ve eşi, günün anısına Esra Erol'a çeşitli hediyeler verdi.   Programda engelli öğrenci Elif Armutçuoğlu'nun tek eliyle sunduğu piyano resitali de ayakta alkışlandı.Özel Adaptasyon Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerinin yaptığı gösteriler de ilgiyle takip edildi.
 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA