• Konya12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Eşleri erk edince intihar etmek istediler
12 Eylül 2012 Çarşamba 10:37

Eşleri erk edince intihar etmek istediler

Konyada kapı komşusu iki kadın kocalarıyla anlaşamadığı için birlikte evden kaçtı. Eşlerinin evini terk ettiğini gören kocalar onları geri döndürmek için bir inşaatın son katına çıkarak intihar...
Konya’da kapı komşusu iki kadın kocalarıyla anlaşamadığı için birlikte evden kaçtı. Eşlerinin evini terk ettiğini gören kocalar onları geri döndürmek için bir inşaatın son katına çıkarak intihar girişiminde bulundu.
Olay, merkez Meram ilçesi Hatıp Caddesi’nde bir inşaatta yaşandı. İddiaya göre, Ramazan S.’nin (26) eşi Fatmaana S. ile komşusu Mehmet B.’nin (30) eşi Zubeyde B. birlikte anlaşarak evi terk etti. İki komşu eşleri evde olmayınca polis merkezine giderek kayıp başvurusunda bulundu. Polis kadınları bulduğunda gerçek ortaya çıktı. İki kadın geçimsizlik nedeniyle kocalarını terk ettiklerini ve birlikte yaşadıklarını söyledi. Ramazan S. ile Mehmet B. eşleri tarafından terk edildiklerini öğrenince onları geri getirmek için bir inşaatın 5. katına çıkarak intihar girişiminde bulundu. Olay yerine gelen polisler intihara teşebbüs eden iki şahsı da ikna etmeye çalıştı. Bu sırada itfaiye ve sağlık ekipleri de hazır bulundu. İtfaiye ekipleri, hava yastığını ön tarafa kuramayınca ters tarafa kurmak zorunda kaldı. Toplanan çocuklar ise intihara teşebbüs edenleri meraklı gözlerle izledi.
Kocalar, eşlerinin gelerek kendilerinden özür dilemesini ve evlerine dönmesini istedi. Polis, eşlerinin gelmek istemediğini öğrenmesi üzerine inşaata çıkarak şahısları ikna etmeye çalıştı. 1 saatten fazla süren ikna çalışması sonucu iki şahıs intihardan vazgeçilerek inşaattan indirildi.
 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA