• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Eşi ve kızını bulana 5 bin lira ödül
03 Ekim 2011 Pazartesi 18:04

Eşi ve kızını bulana 5 bin lira ödül

İstanbul'da taksicilik yapan 3 çocuk babası 43 yaşındaki Ali Demir, psikolojik tedavi görmek için Konya'ya giden eşi 36 yaşındaki Suna ile kızı 15 yaşındaki Ebru Demir'den 12 gündür haber alamıyor.

İstanbul'da taksicilik yapan 3 çocuk babası 43 yaşındaki Ali Demir, psikolojik tedavi görmek için Konya'ya giden eşi 36 yaşındaki Suna ile kızı 15 yaşındaki Ebru Demir'den 12 gündür haber alamıyor. Konya'ya gelen Demir, sokak sokak dolaşıp kızı ve eşini arıyor.

20 yıllık evli olduklarını belirten Ali Demir, yaklaşık 8 ay önce eşi Suna Demir'in geçirdiği ağır depresyon sonucu Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi görmeye başladığını söyledi. Eşinin tedaviyi başka bir ilde görmek istemesi üzerine Konya Beyhekim Devlet Hastanesi'ne sevk edildiğini ifade eden Demir, şunları anlattı:

'Eşim yaklaşık 5 ay önce tedavi olmak için Konya'ya geldi. Burada ilaçlı tedavi görüyordu. Hastaneye de haftada bir kaç gün kontrole gittiğinden dolayı barınması için burada devlete ait Kadın Sığınma Evi'ne yerleştirdik. Geçtiğimiz ay İstanbul'a geldi. Bir kaç gün durduktan sonra 22 Eylül günü 15 yaşındaki kızım Ebru Demir ile birlikte son kez muayane olmak ve kiraldığı evin elektrik ve su faturularını kapattırmak için Konya'ya geldi. O günden itibaren de ne eşimden, ne kızımdan haber alamıyorum.'

BULANA 5 BİN LİRA ÖDÜL VAAT ETTİ

Eşi ve kızını bulmak için 3 gün önce Konya'ya geldiğini belirten Ali Demir, 'Eşim ve kızımı bulmak için fotoğraflarını sokaklarda, duvarlara, direklere, ağaçlara asıyorum. Tek tek yolda gördüğüm kişilere soruyorum. Aynı zamanda Şehit Topel Polis Merkezi'ne de müracaat ettim. Ayrıca kızım ve eşimi bulan ve bana yerlerini bildirenlere 5 bin TL ödül vereceğim' dedi.
 
 
 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA