• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Eşi dönmeyince intihara kalkıştı
11 Ekim 2011 Salı 16:27

Eşi dönmeyince intihara kalkıştı

Konya'da evini terk eden eşinin geri dönmesini isteyen bir kişi, 3 katlı inşaata çıkarak intihara kalkıştı.

 Konya'da evini terk eden eşinin geri dönmesini isteyen bir kişi, 3 katlı inşaata çıkarak intihara kalkıştı. İşsiz şahıs, eşinin eve döneceğini söylemesi üzerine intihar eyleminden vazgeçti.

Olay, saat 24.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Akıncılar Mahallesi Tuzdeve Yolu Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, işsiz olduğu ileri sürülen Mehmet B. (35), bir süre önce evi terk eden eşi F.B'yi (33) eve dönmesi konusunda ikna edemeyince bunalıma girdi. Bu durum üzerine alkol almaya başlayan Mehmet B, daha sonra inşaat halindeki 3 katlı binanın tepesine çıkarak intihar etmek istedi. Mehmet B'nin sesini duyan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, şahsı ikna edemeyince itfaiyeye ve ambulansa haber verdi.
 
 Olay yerine gelen itfaiye hava yastığı açarak önlem alırken, sağlık görevlileri de hazır bulundu. Polisin ikna çabalarına rağmen aşağıya inmeyen Mehmet B, evi terk eden eşinin getirilmesini istedi. Mehmet B'nin bu talebi üzerine görevlendirilen bir ekip, şahsın eşi F.B'yi 12 yaşındaki kızı R.B. ile birlikte olay yerine getirdi. Yağmura rağmen eylemini sürdüren Mehmet B'ye seslenen polisler, söz verildiği gibi eşinin getirildiğini ve aşağıya inmesini söyledi.
 
Eşinin geldiğini görünce ayaklarını aşağıya sarkıtan Mehmet B, polisler tarafından sakin olunması konusunda uyarıldı. Eşiyle konuşturulan Mehmet B, aşağıya inmesi konusunda kendisine seslenen eşine kendisini affedip affetmediğini sordu.
 
Eşinin kendisini affettiğini söylemesi üzerine bu kez, eşine eve döneceğine dair söz vermesini istedi. Eşinden istediği sözü de alan Mehmet B, yanına oturan bir yakını ve polisin ikna çabalarının ardından intihar eylemini sona erdirdi. Eşinin eyleminden sonra polis aracına yönelen F.B, araca bineceği sırada 12 yaşındaki kızı aşağıya inerek annesiyle gitmeyeceğini söyledi.
 
Kendisine engel olmak isteyen annesine sen de gel eve diyen küçük kız, "Babam da eve gelsin" diyerek gözyaşı döktü. Annesiyle gitmeyi kabul etmeyip yağmur altında babasının yanına gitmek isteyen küçük kıza polisler tarafından ceketi giydirildi. Babasını beklediği sırada bir yakınına sarılan küçük kız "Annem eve gelmeyecek" diyerek ağlamaya devam etti.
Küçük kız polisler tarafından aşağıya indirilen babasının yanına giderek sarıldı. Bu sırada eşini soran Mehmet B, kızının, annesinin polis aracında olduğunu söylemesi üzerine eşiyle konuşmak istedi. Ancak polisler tarafından karakolda konuşursun diye engellenen Mehmet B, kendisinden ayrılmayan kızıyla birlikte ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.
 
 
 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA