• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ersun Yanalı kızdıran olay!
16 Mart 2014 Pazar 22:03

Ersun Yanal'ı kızdıran olay!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Kayseri Erciyesspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Kayseri Erciyesspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu. Yayıncı kuruluşa konuşan Yanal, "İkinci yarı çok farklı bir maç oldu bizim için. İkinci yarı lehimize döndü her şey. Farklı bir skor elde edebilirdik" ifadelerini kullandı. 

Sow'un kaçırdığı gollerin ardından gözyaşlarına hakim olamaması konusunda konuşan Yanal, "Moussa'nın performansı olağanüstüydü sadece son vuruşları yapamadı. Onun ne kadar çokkazanmak istediğini bir kez daha gördük. Kendini tutamadı. Biraz da duygusallaştı. İkinci yarı gol kaçırma rekoruyla kırıldı" şeklinde konuştu. Öte yandan saha içerisinde yaşanan sertliklerden yakınan Yanal, "Futbolun önemli figürleri var. Çok önemli oyunculara sahibiz. Biri Emre, biri Kuyt, biri Sow. Söylemek zor ama tüm kasıtlı, yaralamaya yönelik hareketlerde kaçınmak gerekiyor. Emre'ye yapılan fauldeki hareket çok gereksizdi" yorumunda bulundu.

Tecrübeli çalıştırıcı sözlerini şöyle noktaladı; "Belirli oyuncular var. Basının manşetlerden indirmediği "Bunu emre yaptı" , "Bunu Kuyt yaptı" diye haberleri oluyor. Gosso'nun Kuyt'a yaptığı hareket var. Bu acımasızlıkları Türk futbolundan çıkarmak lazım. Belirli insanların hareketlerini öne çıkarmamak lazım. Bu insanlara daha saygılı davranmak zorundayız. Sow her oyuncu gibi gol kaçıracak. Bu duygusal bir an onun için. Diğer maçlarda atabileceği çok gol olacağını söyledik."

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA