• Konya15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Erol Günaydın için taziye mesajı
16 Ekim 2012 Salı 18:37

Erol Günaydın için taziye mesajı

Konyanın Akşehir İlçe Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul, rahatsızlığı nedeniyle hayata gözlerini yuman usta sanatçı Erol Günaydın için başsağlığı mesajı yayınladı.
Konya’nın Akşehir İlçe Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul, rahatsızlığı nedeniyle hayata gözlerini yuman usta sanatçı Erol Günaydın için başsağlığı mesajı yayınladı.
Akşehir ve Akşehirliler için ayrı bir önem taşıyan usta sanatçının vefatının ilçede derin bir üzüntüye yol açtığını belirten Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul mesajında, “Türk tiyatrosunun duayeni, sanat dünyasının yeri doldurulamayacak ustası Erol Günaydın’ın vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Akşehir ve Akşehirliler için büyük bir önem taşıyan değerli sanatçımız, temsili Nasreddin Hocalığı ile gönüllerimizde taht kurmuş, Hocamızın felsefesini insanlara anlatmada büyük başarı sağlamıştır. Akşehir ve Akşehirliler onu hiçbir zaman unutmayarak gönül sayfalarındaki en derin yerde her zaman muhafaza edecektir. Değerli sanatçımıza Allah’tan rahmet, ailesine, sanat dünyamıza ve tüm halkımıza başsağlığı diliyorum” dedi.
Usta sanatçı Erol Günaydın, uzun yıllar boyunca ilçede gerçekleştirilen Nasreddin Hoca Şenlikleri’nde temsili Nasreddin Hocalık görevini üstlenmişti. Akşehirlilerin çok sevdiği sanatçı, Akşehir Gülmece Parkı’ndaki büstü ile Akşehirliler tarafından ölümsüzleştirilmişti.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA