• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ermenekte en acı bekleyiş
05 Kasım 2014 Çarşamba 16:20

Ermenek'te en acı bekleyiş

Karaman Ermenek'teki maden kazasında oğlu için söylediği sözlerle olayın simgesi haline gelen Ayşe nine pencerenin önünden ayrılmıyor.
Ermenek'teki kömür ocağında mahsur kalan oğulları Tezcan Gökçe için, "Oğlum yüzme de bilmezdi, suyun içinde ne yaptı", "Gitti mi benim oğlan şimdi, saklamayın" diyerek olayın simgesi haline gelen Ayşe nine ile Recep dede, gözünü yoldan hiç ayırmıyor.
 
Kömür ocağında yaşanan kaza sonrası oğulları Tezcan Gökçe'den haber alamamanın üzüntüsünü yaşayan ve her ikisi de 75 yaşındaki Recep ile Ayşe Gökçe çifti, endişeyle gelişmeleri izliyor.  
OĞLUM YÜZME BİLMEZDİ SÖZLERİYLE YÜREK YAKTI
"Oğlum yüzme de bilmezdi, suyun içinde ne yaptı", "Gitti mi benim oğlan şimdi, saklamayın" diyerek acıyı hafızalara kazıyan Gökçe çiftinin gözyaşı dinmiyor.  
Çektiği acıyı, konuşmasa bile yüzündeki çizgiler çok iyi anlatan Ayşe nine, masumiyeti ve konuşmalarıyla herkesi hüzünlendiriyor. 
 
AYŞE NİNE YOLA BAKIP AĞLIYOR
Ayşe Gökçe, yaptığı açıklamada, tek isteğinin oğlunun sağlıklı şekilde tekrar eve dönmesi olduğunu söyledi.Başka hiçbir şey istemediğini belirten Gökçe, gözünün hep yollarda olduğunu ama kimsenin gelmediğini dile getirdi.
ÇOCUĞUMU YANIMA GETİRİN!
"Yitirdim kuzumu... Pencerenin kenarında hep oğlumu beklerim" diyen Gökçe, "Çocuğumu yanıma getirin.
Bulun çocuğumu. Perişan oldum. Henüz gelmedi ama hala umutla bekliyorum. Oturduğum yerde yola bakarak sürekli ağlıyorum" diye konuştu.
ACILI BABA: PERİŞAN OLDUK
Recep Gökçe ise ellerinden hiçbir şey gelmemesinin üzüntüsünü yaşadıklarını vurguladı. Olaydan dolayı perişan olduklarını, insanların desteğiyle ayakta durmaya çalıştıklarını anlatan Gökçe, şunları kaydetti:
"Uçtu, dağın arkasına gitti. Uçtu gitti. Su gelirken oğlum madenin içerisinde kaçsa nereye kaçacak. Geçti artık. Herkes bizi çok sevdi ama faydası olmadı. Ağlıyoruz. Bizim yaşımız geçti artık ama torunlarımı düşünüyorum."
Kaynak : AA
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA