• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ermenekliler Meramda
20 Şubat 2009 Cuma 14:21

Ermenekliler Meram'da

Konya Ermenekliler Derneği Başkanı Halit Bardakçı ve yönetim kurulu üyeleri, Meram Belediye Başkanı Refik Tuzcuoğlunu ziyaret etti.

Konya Ermenekliler Derneği Başkanı Halit Bardakçı ve yönetim kurulu üyeleri, Meram Belediye Başkanı Refik Tuzcuoğlu’nu ziyaret etti.

Yapılan hizmetlerle Konya ve Meram’ın çağdaş bir kent görünümüne kavuştuğunu belirten Konya Ermenekliler Kültür, Sanat ve Sosyal Dayanışma Derneği(KONER) Başkanı Bardakçı, “Şehrimizin güzelleşmesi ve modern bir görünüme kavuşması adına yapılan bütün çalışmaları takdir ediyor, emeği geçenleri tebrik ediyorum. Meram Belediye Başkanımız Sayın Refik Tuzcuoğlu’na da yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki hayatında başarılar dileriz” dedi.

Meram’a değer katmak için 5 yıl boyunca büyük bir gayret ve özveriyle çalıştıklarını belirten Başkan Tuzcuoğlu ise, “Belediyenin en önemli sorunu olan kaynak probleminin aşılmasında çok büyük ivme kazandık. Bu süreçte belediyenin hem bütçe olarak hem de kaynaklar açısından geldiği nokta ortada. Kentsel dönüşüm çalışmaları ve konut hamleleri, hastane ve sağlık yatırımları, kapalı Pazar ve diğer projelerle Meram, tarihinde hiç görmediği önemli gelişmeleri yaşadı. İnşallah bundan sonra bu gelişim süreci artan bir ivmeyle devam eder” diye konuştu.

 

 

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA