• Konya6 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Erkunt Traktörden çiftçiye müjde
20 Mart 2018 Salı 09:54

Erkunt Traktör'den çiftçiye müjde

Erkunt Traktör Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Erkunt Armağan, dünyaca ünlü SAMPO Biçerdöverin de Erkunt güvencesiyle çiftçilere ulaşacağını açıkladı

Konya Tarım Fuarı’nda birçok sürpriz ürününü lanse edecek olan Erkunt Traktör, tarımda yepyeni bir iş kolunda daha hamle yaptı. Yenilikçi firma, ilk başta biçerdöver müşterilerinin isteklerini anlamak için derinlemesine bir pazar araştırması yaptırdı. Araştırmanın sonuçları incelendiğinde, markaya duyulan güvenin ve bağlılığın sağlam temellere oturduğu bir kez daha çiftçiler tarafından teyit edildi. Çiftçinin de Erkunt’a duyduğu güvenle her işin altından kalkacaklarını dile getiren Erkunt Traktör Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Erkunt Armağan, ‘Tarımın temelini oluşturan çiftçilerimiz, güçlü olduğu zaman Türkiye ekonomisine katkı sağlayabilir. Dolayısı ile bu güç birliğinin adını da ‘Çiftçinin Gücü’ olarak tanımladık ve tarlalara çıktık. Bugün 15 yıldır birlikte, çiftçinin bağında, bahçesinde ve tarlasında olmanın mutluluğunu yaşarken tüm çiftçilerimize traktörün dışında, yine onların işini ve hayatını kolaylaştıracak yeni bir iş makinası sunacağız" dedi.

ERKUNT BİÇERDÖVERLER AVANTAJ SAĞLAYACAK

Erkunt biçerdöverlerin kullanıcılara birçok avantaj sunacağını dile getiren Zeynep Erkunt Armağan, "Araştırmanın bir diğer sonucu olan, üreticinin düşük yakıt tüketimi ve tane kaybı yaşanmaması beklentisini de karşılayacak özelliklere sahip, yakıt tüketimi çok düşük, yüksek hasat kapasitesi, bakım ve tamir kolaylığına sahip olan Erkunt biçerdöverler, kullanıcısına yine sayısız avantaj sunacak. Biçerdöver kullanmak günümüzde bilhassa mısır, nohut, mercimek, arpa, buğday gibi taneli ürünlerin üretimine emek veren çiftçi için olmazsa olmaz bir makine. Ayrıca, büyük ve orta ölçekli işletmeler ve müteahhitler için de önemli bir yatırım aracı." şeklinde konuştu.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA