• Konya12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Erkek Gömlek, Pantolon ve Tişörtleri Nasıl Olmalı?
28 Temmuz 2022 Perşembe 14:54

Erkek Gömlek, Pantolon ve Tişörtleri Nasıl Olmalı?

Erkek Gömlek, Pantolon ve Tişörtleri Nasıl Olmalı?

 

Erkek giyimde en popüler parçalar içinde, dört mevsim tercih edilen tişört ve pantolonlar yer alıyor. Pantolon ve tişört modellerine ek olarak gömlekler de, erkek giyim ürünü dendiğinde ilk akla gelen seçeneklerden. Hem spor hem de klasik bir tarz sunan gömlek ve tişört modelleri yılın her döneminde harika kombinler yapmak için düşünülebilir. Peki erkek gömlek, tişört ve pantolon satın alırken en çok dikkat edilmesi gerekenler neler? Uzun yıllar boyunca kullanılacak ve her ortamda şıklığı ön plana çıkaracak bir parça tercih etmek için, bu konulara dikkat etmek çok önemli.

Gömleklerde Neye Göre Seçim Yapmalı?

Gömlekler dört mevsim tercih edilen ürünler ve birçok erkeğin gardırobunda, farklı renklerde, kumaş türlerinde çeşitli gömlek modelleri yer alıyor. Günlük giyimin yanı sıra iş yerinde, seyahatte ya da özel davetlerde farklı gömlek türleri düşünülebilir. Genel olarak bakıldığında, erkeklerin gömlek seçiminde en çok önem verdiği konuların başında desen geliyor. Erkek gömlek desenlerinde en çok tercih edilen konseptler içinde çizgili ve kareli alternatifler, bunlara ek olarak ekose gömlekler geliyor. Bunun dışında kumaşa göre pamuk gömlekler ilgi görürken, gömleğin hangi alanda tercih edileceğine göre de farklı alternatifler öne çıkabilir. Bu anlamda spor gömlekler ve klasik çizgiye hitap eden gömlekler farklı ortamlarda ön planda. Tarz olarak bakıldığında, oduncu erkek gömlek modelleri hem gençler hem de orta yaşlı erkekler içinde ilgi görüyor.

Tişört ve Pantolonlar İle Eksiksiz Kombinler

Erkek giyim ürünleri içinde, pantolon ve tişörtler her dönemin favorisi. Hem konforlu bir deneyim hem de estetik bir görünüm sağlamak adına erkek giyimde, pantolon ve tişörtler bir adım önde. Ceket, hırka ya da yelek gibi farklı parçalarla kombine edilebilen tişörtler ile birlikte, erkek giyimin en popüler parçası pantolonlarda doğru bir seçim, uzun yıllar boyu kullanım anlamına geliyor. Bu noktada, ilk dikkat edilmesi gereken konu pantolonların kesimi ve vücut yapısı ile uyumu. Pantolonlarda regular fit modellere ek olarak slim fit ve büyük beden modeller, erkeklerde dikkat edilecek ilk konu.

 

Tişört modellerinde, kumaşın yanı sıra yaka tipi ve diğer faktörlere göre karar verilebilir. Bisiklet yaka ya da V yaka modeller daha ferah bir deneyim sunarken, klasik giyim tarzından izler barındıran bir seçim yapmak için, erkek giyimde polo yaka tişörtler çok ilgi görüyor. Erkek tişörtlerin yanı sıra erkek gömlek ve pantolon modellerinde, en kaliteli ürünleri erkek giyimin öncü markası Kiğılı’nın online satış mağazasında keşfetmek mümkün. Kaliteli, sağlıklı kumaştan üretilmiş birbirinden özel erkek pantolon ve tişörtler, Kiğılı imzası ile internete özel indirimlerle satın alınabilir.

 

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA