• Konya10 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Eren Albayrak: Avrupa Liginde gruplara kalmak istiyoruz
27 Mayıs 2016 Cuma 13:59

Eren Albayrak: Avrupa Ligi'nde gruplara kalmak istiyoruz

Medipol Başakşehir’in yeni transferi Eren Albayrak, UEFA Avrupa Ligi’nde gruplara kalıp, güzel başarılar elde etmek istediklerini söyledi.

Medipol Başakşehir’in yeni transferi Eren Albayrak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kulübün geçtiğimiz sezon ilk kez katıldığı Avrupa Ligi'nde tecrübe kazandığını belirterek, "İkinci kez Avrupa Ligi'ne katılıyoruz. İnşallah bu sene tecrübe ile beraber gruplara kalırız." dedi.

UEFA Avrupa Ligi'nde iki ön eleme oynayacaklarını vurgulayan Eren Albayrak, " İkisini de geçip gruplara kalmak istiyoruz. Ondan sonra daha başka hedefler belirleriz. Güzel şeyler olacağına inanıyorum. Gelecek sezon daha güzel başarılar elde edeceğiz." diye konuştu.

"Abdullah Avcı ile çalışmayı istiyordum"

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı’nın, genç milli takımdaki ilk hocası olduğunu hatırlatan Eren, şunları söyledi:

"Avcı, 15 yaşındayken genç mili takımda hocamdı. Onunla çalışmayı çok önceden beri istiyordum. Her zaman irtibat halindeydik ve maçlardan önce görüştüğümüz için her zaman çalışmak istediğimi söylüyordum. Sezon bitimine doğru kendisi de böyle bir isteği olduğunu söyledi. Ben de 'Tabii ki hocam seve seve sizinle çalışmak isterim' diye cevap vermiştim. Şartlar da olgunlaştıktan sonra anlaşıldı. Aramızdaki konuşma buydu. Tabii ki onun beni istemesi, yönetimin ve başkanımızın beni istemesi çok değerliydi. İnşallah bundan sonra daha güzel olacak."

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA