• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ereğliye yeni spor tesisi projesi
13 Ocak 2012 Cuma 16:34

Ereğli'ye yeni spor tesisi projesi

Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz, Ereğli'ye yapılacak spor tesisinin projelerini Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu ile paylaştı.
 Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz, Ereğli'ye yapılacak spor tesisinin projelerini Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu ile paylaştı.
     Ersöz, Ereğli Belediyesi'nde düzenlenen toplantıda, Oprukçu'dan spor ve yatırım konularında büyük destek gördüklerini belirtti.
     En kısa zamanda belirlenecek olan bölgede tesis için çalışmaların başlayacağını vurgulayan Ersöz Ereğli'ye 12-24 yaş gurubundaki gençlerin yararlanabileceği gençlik merkezini kazandırmak istediklerini söyledi.
     Ereğli'nin 1. ligde voleybol takımı olması özelliğiyle Türkiye'deki tek olduğunu ifade eden Ersöz, gösterdikleri ilgi ve destekten dolayı Obrukçu'ya teşekkür etti.
     Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu ise Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün Ereğli'de yeni bir tesis açma girişiminin kendilerini son derece mutlu ettiğini dile getirdi.
     Oprukçu, Ereğli'de spor alanında bir tesisin daha olmasının gençlerinin istifade etmesi açısından çok önemli olduğunu, imar uygulamalarına bağlı olarak gerekli alanı tahsis edeceklerini vurguladı.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA