• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ereğlinin AK Parti aday adayı
04 Ekim 2013 Cuma 16:46

Ereğli'nin AK Parti aday adayı

AK Parti'nin ilk Ereğli belediye başkan aday adayı Durul Türkmen oldu.
Türkmen,  parti binasında düzenlediği basın toplantısında teşkilat yöneticileri ve partililer ile bir araya gelerek, "Yeni bir Ereğli inşası için bu göreve talibim” dedi.
 
Aday adaylığının Ereğli için hayır getirmesini dileyen Türkmen, kendilerinin olduğu yerden değil eskinin olmasını eskiden bile söz edilemeyeceğini ifade ederek, aydınlık bir gelecek için Ereğli’nin inşasında aktif rol alacaklarını kaydetti.
 
Yeni bir Ereğli inşasında neler yapacaklarından bahseden Türkmen, mevcut belediyenin faaliyetlerini de eleştirerek,  "Bizim inşamız harabeleri yıkmak olmayacak. Bizim inşamız Akbank’ın önünü yıkıp Ulu Camii karşısına basit bir meydan yapmak olmayacak” dedi.
 
Şimdi söz sırasının Ereğlililer'de olduğunu söyleyen Türkmen, sandığında Ereğli’nin de sahibinin ancak ve ancak Ereğlililer olduğunu dile getirdi. Ereğlililerin yeni bir Ereğli’nin inşası için doğru olanı seçeceğine inandıklarını belirten Türkmen, nasıl bir Ereğli hayal edildiğini bildiklerini anımsatarak şayet adaylık görevi verilirse bu anlamda bütün projeleri hazırladıklarını ve projelerini açıklayacaklarının altını çizdi. Kendilerinin aday olmaması durumunda aday olan kişi ile Ereğli için omuz omuza çalışacaklarına söz veren Türkmen, Ereğli Belediyesini AK kadrolara teslim edeceklerini söyledi.
 
Ereğlililere seslenen Durul Türkmen, "Yeni bir Ereğli, yeni bir Türkiye ve 2023 hedefi için hep birlikte çalışalım. Bu meşakkatli süreçte bize ve partimize destek olun. Bizlerin daha fazla yanında olun. Aday adaylığımız devletimize, milletimize ve Ereğlimize hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA