• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ereğli’den Erdoğan’a destek
08 Ağustos 2014 Cuma 10:14

Ereğli’den Erdoğan’a destek

Konya’nın Ereğli ilçesinde, AK Partililer Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim çalışmalarında kullanması için banka hesabına para yatırdı.
Konya’nın Ereğli ilçesinde, AK Partililer Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim çalışmalarında kullanması için banka hesabına para yatırdı. 
Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven ile birlikte banka şubesine gidenler, gönüllerinden geçen miktarı Erdoğan'ın hesabına yatırarak destek oldu. Belediye Başkanı Özkan Özgüven yaptığı açıklamada, Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'a destek olmak amacıyla toplandıklarını belirtti. Özgüven, “Bildiğiniz üzere seçim süresince Cumhurbaşkanı adayları devletin hiç bir imkanından faydalanmadan kendi imkanları ile seçim kampanyalarını yürütürler ve vatandaşlar da açılan bağış hesabına gönüllerinden geçen miktarı yatırarak destekledikleri adaya gönüllerinden geçen bağışı yaparlar. Biz de bugün, Başbakanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan için gönüllerimizden geçen miktarları bağışladık ve inşallah kendisini 10 Ağustos tarihinden sonra da Cumhurbaşkanı olarak göreceğiz” dedi.
Başkan Özgüven ve beraberindekiler esnaf ziyaretinde de bulunarak seçimlerde Erdoğan’a destek istedi. Ziyaretler esnasında çatı aday Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek istemek için ilçeye gelen CHP İstanbul Milletvekili Celal Dinçer ile karşılaşan Başkan Özgüven, “Burak için börek, Çetin için çörek” esprisi yaptı. Başkan Özgüven, Ereğli halkının her zaman olduğu gibi Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a çok büyük destek vereceğine inandıklarını sözlerine ekledi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA