• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ereğli’de zabıtadan ramazan denetimi
06 Haziran 2016 Pazartesi 01:28

Ereğli’de zabıtadan ramazan denetimi

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi zabıta ekipleri Ramazan ayında vatandaşların huzur içinde alışveriş yapmaları için denetimlerini sıklaştırdı.

Ereğli Belediyesi zabıta ekipleri, kasaplar, şarküteri ve alışveriş merkezleri yanında kokoreç ve mısır satan seyyarları denetledi. Ürünlerin son kullanma tarihleri ile açıkta satış yapılmaması, ekmekte gramaj, hijyen ve kılık kıyafet temizliği konusunda incelemeler yaparak vatandaşın sağlıklı gıda tüketimi noktasında denetimlerin sıklıkla yapılacağını kaydeden Belediye Başkanı Özkan Özgüven, "Ramazan ayı öncesinde vatandaşlarımızın daha rahat bir şekilde alışveriş imkanı sunmak amacıyla Zabıta Ekiplerimiz denetimlerini sıklaştırdı. Denetimler daha sık aralıklarla devam edecek. Et ve şarküteri reyonları, kasaplar, fırınlar yanında seyyar satıcılarda denetimler kapsamında Ekiplerimizin gösterdiği noktalarda hizmet verecekler" dedi.
Yapılan denetimlerde evrak eksiği bulunan işyerleri eksikliği tespit edilen evraklarını en kısa sürede tamamlamaları noktasında uyarıldılar.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA