• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ereğlide şampiyon atletler coşkuyla karşılandı
24 Mayıs 2013 Cuma 17:32

Ereğli'de şampiyon atletler coşkuyla karşılandı

Konyanın Ereğli ilçesinde, Kasım Topak Ortaokulu 22-23 Mayısta Kayseride düzenlenen Küçük Kızlar Puanlı Atletizm dalında Türkiye şampiyonu oldu.
Konya’nın Ereğli ilçesinde, Kasım Topak Ortaokulu 22-23 Mayıs’ta Kayseri’de düzenlenen Küçük Kızlar Puanlı Atletizm dalında Türkiye şampiyonu oldu.
Aralarında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti temsilcisi bir takımın da bulunduğu 16 bölge birincisi ile yapılan mücadeleden Türkiye şampiyonu olarak çıkan Kasım Topak Ortaokulu Küçük Kızlar Puanlı Atletizm takımı arkadaşları ve öğretmenleri tarafından coşkuyla karşılandı.
Okul Müdürü Yusuf Yaman takım kaptanı Deniz Yılmaz' a, diğer sporcular Aysun Ünaler, Fatoş Güney, Sude İrem Çiftçi ve Sıla Çetinkaya' ya çiçek vermesinin ardından bir konuşma yaptı. Yaptığı konuşmada "Çok yorucu bir maratonun şu an neticesini alıyoruz. Bu bir başarı öyküsünün yazımıdır. Bu bir ekip çalışmasının başarıya yazılmasının fotoğrafıdır. Başarı yolculuğu Mart ayında Konya'da bulunan ortaokulları geçerek başladı. Ereğli’mizin ve okulumuzun adını Konya'da 3 il birinciliği ve 2 il ikinciliği alarak duyurdunuz. 8-9 Mayıs’ta 12 il temsilcisi arasında tepeye yerleşip grup birincisi olarak ilimizin adını zirveye taşıdınız. Son olarak 22-23 Mayıs’ta Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin de aralarında olduğu 16 bölge birincisinin arasında zirveye yerleştiniz ve Türkiye Şampiyonu oldunuz. Şu anda çok eminim ki akademik anlamda da yakalayacağınız başarıyla bu başarıyı taçlandıracaksınız" dedi.
Yaman, sporcuları ve öğretmenleri aldıkları bu başarıdan dolayı tebrik etti.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA