• Konya13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ereğlide ödüllü resim yarışması
24 Nisan 2010 Cumartesi 17:44

Ereğli'de ödüllü resim yarışması

Konya'nın Ereğli ilçesinde doğalgaz dağıtımını yapan Netgaz A.Ş. tarafından ilköğretim öğrencilerine yönelik resim yarışması düzenleniyor...
Konya'nın Ereğli ilçesinde doğalgaz dağıtımını yapan Netgaz A.Ş. tarafından ilköğretim öğrencilerine yönelik resim yarışması düzenleniyor.
 
Netgaz'dan yapılan açıklamada, “Temiz Hava ve Sağlıklı Yaşam” konulu resim yarışmasının iki kategori halinde düzenleneceği bildirildi. Yarışmada çocukları çevreyi koruma ve sağlıklı yaşama alışkanlığı ile sanatın buluşturulacağı ifade edilerek, “Temiz hava ve sağlıklı yaşama dair fikirlerini kağıt üzerinde canlandıracak ilköğretim öğrencilerinin tek yapması gereken ise serbest teknik ile hazırlanacak olan eserleri katılım formu ile birlikte Netgaz Abone Merkezi'ne teslim etmeleri olacak. Yarışmaya katılım formları okul müdürlükleri ve Netgaz Abone Merkezi'nden temin edilebilir” denildi.
6 ve 9 yaş arası ile 10 ve 14 yaş aralığını kapsayan iki ayrı kategoride düzenlenen yarışmada her kategorinin birincisine dijital fotoğraf makinesi, ikinci ve üçüncü olanlara kol saati hediye edileceği kaydedildi.
 
Netgaz Genel Müdürü Osman Ersöz, “2. Netgaz Doğal Yetenekler Resim Yarışması” ile çocuklarda çevreyi sevme ve koruma bilincine katkıda bulunmayı amaçladıklarını belirtti. Ersöz, resimlerin en son 21 Mayıs 2010 tarihinde Netgaz Abone Merkezi'ne teslim edilmesi gerektiğini hatırlatırken “Sergilenmeye hak kazanan eserleri 5 Haziran Dünya Çevre Günü'nde, Ereğli Belediyesi Kültür Merkezi'nde yapılacak sergide Ereğlililer ile buluşturacağız. Doğaya gönül veren tüm Ereğlililer'i geleceğin sahibi çocuklarımıza da destek olmaları için sergimize bekliyoruz” dedi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA