• Konya4 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ereğli’de Kent Konağında sona yaklaşıldı
11 Aralık 2015 Cuma 16:49

Ereğli’de Kent Konağında sona yaklaşıldı

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi ve Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Mayıs ayında temeli atılan ve yapımına başlanan Ereğli Kent Konağı bitme aşamasına geldi.

Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Büyükşehir Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Köseoğlu, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Büyüktorun, Gençlik Kolları Başkanı Murat Candan, KOMEK Müdürleri, koordinatör ve yöneticiler yapımı devam eden Kent Konağını gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.
İçerisinde yüzme havuzu, sauna, fitnes salonu, oturma salonları, eğitim sınıfları, terası ve buhar odası, spor salonunun yer aldığı Kent Konağının resmi açılışı 8 Mart 2016 tarihinde yapılacak.
Yapımı yüzde 90 tamamlanan Kent Konağını kadınların kullanacağına dikkat çeken Büyükşehir Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Köseoğlu, "Kent Konağına üye olan bayanlar buradaki imkanlardan en verimli şekilde faydalanabilecekler. Kent Konağı sosyal, kültürel ve sportif nabzın attığı bir mekan olacak. Bu mekanın yapılmasında bizlere yer tahsisinden yapımına kadar ilgisini esirgemeyen ve destek olan Ereğli Belediye Başkanımız Özkan Özgüven'e teşekkür ediyorum" dedi.
Köseoğlu, Ereğli Belediyesi ile birlikte KOMEK ve Kent Konağı projeleri yanında Ereğli'ye fark yaratacak projeler üzerinde çalıştıklarını ve yakın bir sürede başta yüzme havuzu olmak üzere güzel hizmetleri Ereğli'ye kazandırmayı hedeflediklerini de kaydetti.
"Her detayı düşünülerek en ince ayrıntısına kadar planlanmış muhteşem bir eser Ereğli halkının hizmetine sunulacak" diyen Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven ise, Büyükşehir Yasasıyla çok güzel çalışmaların Ereğli ile buluşacağını ifade ettiklerini, şimdi bu hizmetlerin bir bir gerçekleştiğini söyledi. Özgüven, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Tahir Akyürek’in kadınlara pozitif bir ayrımcılık yaparak Ereğlili hanımlara tahsis ettiği bu lokalin 5 yıldız ayarında, Konya merkezden sonraki en büyük ve sosyal tesis olduğunu ifade etti.
Başkan Özgüven Kent Konağını Ereğli'ye kazandıran Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür etti.
Resmi açılışının 8 Mart Dünya Kadınlar Günü gerçekleştirileceğini de sözlerine ekleyen Başkan Özgüven, üye kayıtlarının yaklaşık 15 gün sonra başlayacağını sözlerine ekledi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA