• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ereğli’de kapalı pazar faaliyete geçti
13 Şubat 2018 Salı 11:31

Ereğli’de kapalı pazar faaliyete geçti

Ereğli Belediyesi tarafından yaptırılan Kapalı Pazar faaliyete girdi. Bu hafta sonu faaliyete giren Kapalı Pazar, rüzgarlı günde esnaflar ve alış veriş yapan Ereğlililer için sevinç kaynağı oldu

Dışarıda fırtına olmasına rağmen rahat alış veriş yapan Ereğlililer ve rüzgardan etkilenmeyen Pazar esnafı Kapalı Pazar’ı yaptırdığı için Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven’e teşekkür ettiler.

İlk olmasına rağmen pazarımızın eksiği az diyen Başkan Özgüven: “Ereğli’miz için gerekli bir hizmeti daha gerçeğe dönüştürmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yapılmaz denilen yahut ötelenen hizmetleri bir bir tamamlıyoruz. Tabiri caizse elimizi taşın altına sokarak önemli hizmetleri şehrimize kazandırıyoruz. Kalıcı hizmetleri gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Kapalı Pazarın faaliyete geçme süresinin uzamasının nedeni ise pazarcılarımız aralarındaki değerlendirmelerde sonuç elde edilememesidir. Nihayet mutabakat sağlandı ve pazarımız faaliyete geçti. Tek gayemiz memleketimize kalıcı eserler, vatandaşlarımıza ve gelecek nesillere daha yaşanabilir, modern bir Ereğli bırakmaktır. Pazar, perakende olarak ürünlerin sergilendiği yerdir. Uzun yıllar Hemşehrilerimizin rahat alış veriş yapmalarını sağlayacak ve pazarcı esnafımıza kolaylık sağlayacak bu yatırım şehrimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA