• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ereğlide çiftçi eğitim kurs ve seminerleri başlıyor
03 Aralık 2012 Pazartesi 18:35

Ereğli'de çiftçi eğitim kurs ve seminerleri başlıyor

Konyanın Ereğli İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Özkan Özgüven, çiftçileri düzenledikleri kurs ve seminerlere davet etti
Konya’nın Ereğli İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Özkan Özgüven, çiftçileri düzenledikleri kurs ve seminerlere davet etti.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Özkan Özgüven, “Ereğli tarım ve hayvancılık sektöründe bölgenin nabzını tutmakta, yeni yatırımları cezbetme noktasında son derece başarılı olmaktadır. Buna bağlı olarak her geçen gün tarımda yeniliklerin ve gelişmelerin yaşanması sonucunda üreticilerimiz bilgiye daha çok ihtiyaç duymakta. Bu bilgiyi her yıl olduğu gibi üreticilerimize İlçe Müdürlüğümüz bünyesinde düzenlediğimiz eğitici-öğretici kurs ve seminerlerle vermeye devam ediyoruz. Doğru kişiler tarafından doğru bilgilendirilen ve eğitilen üreticilerimiz bu sayede üretimde kaliteyi yakalayacak ve sonucunda sektörden yüksek rantabiliteyi elde edebilecektir. Bu yüzden özellikle başta kadın çiftçilerimiz olmak üzere bütün üreticilerimizin dikkatini bu kurs ve seminerlere çekmek istiyoruz. Bilhassa kadın çiftçilerimizi bu sektörde daha etkin rol alabilmeleri için bu kurslara davet ediyoruz” dedi.
Başta meyvecilik, süt sığırcılığı ve arıcılık olmak üzere çeşitli konularda düzenlenecek olan kurs ve seminerlerde üretimde kalite ve verimde yüksek rekolte elde edilmesi için yeni teknik ve gelişmeler aktarılıyor.
 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA