• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ereğlide 4. Özel Eğitim Şenliği yapıldı
15 Mayıs 2013 Çarşamba 14:38

Ereğli'de 4. Özel Eğitim Şenliği yapıldı

Konyanın Ereğli ilçesinde 4. Özel Eğitim Şenliği ve Özel Çocuklar Spor Oyunları yapıldı.
Konya’nın Ereğli ilçesinde 4. Özel Eğitim Şenliği ve Özel Çocuklar Spor Oyunları yapıldı.
Atatürk Kültür Parkı’nda yapılan 4. Özel Eğitim Şenliği ve Özel Çocuklar Spor Oyunlarına, Ereğli Kaymakamı Hasan Bağcı, Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Milli Eğitim Müdürü Yasin Şimşek, Ereğli Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Şerafettin Çetin, Emniyet Müdürü Yücel Kaya ile milli eğitim şube müdürleri ve okul müdürleri ile öğrenciler, vatandaşlar katıldı.
Kazım Demirel Sevgi Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi Müdürü Vefa Demirkıran programın açılış konuşmasını yaparak, “Şenliğimizi geleneksel hale getirdik. Spor sağlıklı yaşamanın en önemli gerçeğidir. Öğrencilerimizin sosyal hayata adapte olabilmelerinde spor en önemli faktördür. Bugün 12 okulumuzun katılımıyla bu etkinliğimizi gerçekleştiriyoruz. Spor oyunları yapacağız ve tüm öğrenciler katılacak. Bugünkü etkinliğimize destek veren tüm okul müdürü ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” dedi.
Demirkıran 22 Mayıs’ta Down Cafe Uygulamaları Çalıştayı düzenleyeceklerini ifade ederek, çalıştaya Ereğli Down Cafe, Ankara Down Cafe, Adana Down Cafe, İstabul Şişli Down Cafe ve Bursa Nilüfer Down Cafe’nin katılacağını da sözlerine ekledi.
Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu ise, “Bugünkü etkinliği hazırlayan ve hayata geçirenleri kutluyorum. Ereğli Belediyesi olarak her zaman sizlerin yanındayız ve desteğimiz sürecek” diye konuştu.
Kaymakam Hasan Bağcı ise, “Bu bireylerin topluma kazandırılmasında emek harcayanları tebrik ediyorum. Bugünkü şenliğin hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.
Spor oyunları, çeşitli halk oyunları gösterileri, müzik dinletisi, spor yarışmalarında dereceye girenlere ödül verilmesi ve spor yarışmaları ile sona erdi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA