• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ereğli Tüm Engelliler Derneğinden Özgüven’e ziyaret
14 Ekim 2015 Çarşamba 17:54

Ereğli Tüm Engelliler Derneğinden Özgüven’e ziyaret

Ereğli Tüm Engelliler Derneği Yönetimi, Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven’i makamında ziyaret ederek, engellilere verdiği destekten dolayı teşekkür etti.


Ereğli Tüm Engelliler Derneğini yeni kurduklarını ve amaçlarının engelli bireylerin toplumda daha aktif yer almalarını sağlamak, yaşam standartlarının iyileştirilmesine katkıda bulunmak olduğunu söyleyen Dernek Başkanı İshak Acar, “Bu amaç ve hedeflerimiz doğrultusunda kurduğumuz derneğimizin ilk ziyaretini Belediye Başkanımıza gerçekleştiriyoruz. Başkanımız engellilere yönelik ilgi ve alakasını yakından bilen kişiler olarak kendisine engellilere yönelik yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Türkiye’de ve Ereğli’de birçok engelli derneği var. Ancak çoğu dernek yönetiminde engelli arkadaşlarımız yok. Bizim yönetimimiz tamamen engelli bireylerden oluşmaktadır” dedi.

Belediye Başkanı Özkan Özgüven ise, Sivil Toplum Örgütleri ile sürekli iletişim halinde olduklarını kaydederek, “Belediye olarak özellikle engelli ve hastalara yönelik kurulan sivil toplum örgütlerine ayrı bir ilgi duyuyoruz. Her zaman ifade ediyorum, her sağlıklı insan birer engelli adayıdır. Asıl engel kafadaki, vicdandaki, ruhtaki engeldir. Biz bu empati ile zihinlerdeki engelleri kaldırıp engelli kardeşlerimizle daha sıcak ilişkiler kuruyoruz. Her zaman elimizden gelen desteğin en iyisini vermeye çalışıyoruz. Ereğli Tüm Engelliler Derneği de yeni kurulan bir derneğimiz. Kendilerini hayırlı olsun dileklerimle kutluyorum. Bu derneğin yönetimi tamamen engelli arkadaşlarımızdan oluşuyor. Sorunlarını daha iyi anlatıp kendilerini daha iyi ifade edeceklerine inanıyorum. Güzel çalışmalara imza atacaklarını da biliyorum. Kendilerini tekrar kutluyor başarılar diliyorum” diye konuştu.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA