




Ereğli Devlet Hastanesi modern cihazlarla donatıldı
Konya ili Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'ne bağlı Ereğli Devlet Hastanesi'ne yaklaşık 500 bin lira tutarında modern tıbbi cihazlar alınarak vatandaşların hizmetine sunuldu.
İlçe geneli ve çevre yerleşim bölgelerinden hastaneye gelen vatandaşların tedavilerinin yapılmasına olanak sağlayacak olan cihazların Ereğli sağlığı adına önemli olduğunu söyleyen Hastane Başhekimi Uz. Dr. Özkan Yavuz, "Genel sekreterliğimiz tarafından alımı yapılan İki kanallı EMG Cihazı, Üst düzey göz ameliyat ve KBB mikroskobu, pediatrik aspiratör cihazı, defibrilatör ile göz muayene ve tedavi ünitesi sayesinde artık hastanemizde pek çok müdahale başarı ile yapılabilmektedir" dedi.
Hastaların yerinde tedavilerinin sağlanarak il merkezine olan sevklerin en aza indirilmesi amacıyla hastanenin tıbbi cihazlarla donatıldığını belirten Yavuz,"Bilimsel ve teknolojik gelişmeleri yakından izleyen, konusunda deneyimli ve uzmanlaşmış hekimlerimizle kadromuz güçlenmekte, alınan son cihazlar sayesinde de hastane kalitemiz hızla yükselmektedir" dedi. Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’nin de kendilerine verdiği destekle en kaliteli sağlık hizmeti sunma konusunda hizmet çıtalarını sürekli yükseltmeye çalıştıklarını da sözlerine ekleyen Yavuz, "İnşaatı hızla devam eden yeni hastanemize de hazırlık olarak mevcut hastanemizi ilçe insanına yaraşır son teknoloji modern cihazlarla donatma gayretindeyiz" dedi.
Konya İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği olarak Sağlık Bakanlığı'nın hedefleri doğrultusunda hastaların modern tıbbi yeniliklerden faydalanmaları adına planlamalar yaptıklarını belirten Genel sekreter Op. Dr. Gökhan Darılmaz'da alınan yeni cihazların bölge halkına hayırlı olmasını diledi. Darılmaz, Son dönemde Ereğli'de gerek personel eksikliği, gerekse teknik ve donanım eksikliklerinin giderilmesi konusunda önemli adımlar atıldığının da altını çizdi.

- Konya'da seçim günü eylem yapmaya hazırlanan terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyon
- Yenikaynak: Yeni kabineden istikrarı inşa edecek adımlar bekliyoruz
- Araç sahiplerini üzen haber! Zam geldi (Konya'da güncel akaryakıt fiyatları)
- Başkan Altay’dan Konya'ya yeni müjde!
- Selçuk Öztürk: Ekonomik olarak hedeflerimize bu yeni yüzyılda ulaşacağız
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA