• Konya10 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ereğli Belediyesi Hanımlar Semt Lokali açıldı
18 Ocak 2018 Perşembe 10:19

Ereğli Belediyesi Hanımlar Semt Lokali açıldı

Beş Mahalleye hitap edecek Ereğli Belediyesi Hanımlar Semt Lokali açılışı gerçekleşti

Açılışta Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Abdulkadir Düzen ve Teşkilat mensupları, Ereğli Müftüsü Celal Malkoç, Muhtarlar, STK’lar, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Kadın Girişimciler Derneği Üyeleri, hanımlar ve birçok vatandaş yer aldı.

        Açılışta konuşma yapan Başkan Özgüven: “Sıcak sohbetlerin yapılacağı, dostlukların pekişeceği, büyüklerin küçükleriyle kaynaşacağı, nesiller arası kucaklaşmanın yaşanacağı bunun yanı sıra Belediye olarak çeşitli sosyal ve kültürel etkinliklerle burada buluşmaları bir anlam haline dönüştüreceğimiz güzel bir müesseseyi şehrimize kazandırmanın mutluluğu içerisindeyiz. İki aylık bir süre zarfında çalışmalar ve değerlendirmeler yaptık, dönüşler son derece olumlu oldu ve hanımlarımızın uğrak yeri haline dönüştüğünü gözlemledik. Hanımlarımız boş zamanlarında geliyor ve zaman geçiriyor. Ayrıca haftada birer gün Sayın Müftümüzün tasarrufuyla dini sohbet eden, vaiz veren bir hocamız, Sağlık Teşkilatı’ndan bir uzman, Halk Eğitim Merkezi’mizden dikiş, nakış, yemek vs. gibi hanımlarımızın ihtiyacı olan konularda Usta Öğreticimiz gelerek hanımlarımızı bilgilendiriyorlar. Ev ortamında dizaynını yaptığımız ayrıca çocuk oyun gurubunun yer aldığı lokalimizi geliştireceğiz ilerleyen zamanlarda Spor Kompleksi de yapacağız. Diğer Mahallelerimizden de bu anlamda talep oluştu. Bu talepleri değerlendirerek Hanımlar Semt Lokali sayımızı artıracağız.

Belediye olarak görevimiz sadece alt yapı, asfalt, kaldırım değil bu rutin işlerimizin yanında yaptığımız sosyal ve kültürel çalışmalarla da Sosyal Belediyeciliğin vecizelerini yerine getirerek gönüllere dokunabilmek bizlerin görevidir. Ne güzel söylemiş Hz. Mevlana ‘Kamil odur ki, koya dünyada eser; eseri olmayanın yerinde yeller eser.’. Bizlerin yegane amacı da şehrimize yakışan kalıcı eserler bırakmaktır. Bu kapsamda Beş Mahallemize hitap edecek ve Mahallelerimizin kaynaşmasını sağlayacak Hanımlar Semt Lokalimizin şehrimize, Mahallelerimize ve hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olmasını dilerim” dedi.

Ereğli Müftüsü Celal Malkoç’un duasının ardından Ereğli Belediyesi Hanımlar Semt Lokali açılışı gerçekleştirilerek, hanımların hizmetine sunuldu.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA