• Konya23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Erdoğanın oy patlaması istediği 4 il
11 Şubat 2009 Çarşamba 14:23

Erdoğan'ın oy patlaması istediği 4 il

Başbakan Erdoğan, grup toplantısının ardından 4 bölgenin milletvekilleriyle bir araya geldi. Vekillerden derslerine iyi çalışmalarını isteyen Erdoğan, 'bu illerde oy patlaması' istedi.

 

Erdoğan, Meclis’te yerel seçim çalışmalarına dönük ilk önce partisinin grup toplantısının basına kapalı bölümünde konuştu. Erdoğan, yerel seçim çalışmaları konusunda milletvekillerine derslerine iyi çalışmalarını istedi. Son günlerde özellikle AKP’li belediyeler hakkında çıkan yolsuzluk haberlerini hatırlatan Erdoğan’ın, milletvekillerinden bu konuda belediye başkanlarını uyarmalarını ve dikkatli olmalarını istediği kaydedildi.

Grubun basına kapalı bölümünde İçişleri Bakanı Beşir Atalay da, il genel meclis üyeliği seçimi ile ilgili milletvekillerine teknik bilgi verdiği bildirildi.

-"OY PATLAMASI İSTİYORUM"-

Erdoğan, ardından AKP Grup yönetim odasında Adana, Mersin, Diyarbakır ve Eskişehir bölge milletvekilleriyle bir araya geldi. Bu illerin belediyelerini almak istediklerini bir kez daha anlatan Erdoğan’ın, milletvekillerinden çok iyi çalışmalarını özel bir çaba göstermelerini istediği, Erdoğan’ın, “Bu illerde oy patlaması istiyorum” dediği öğrenildi.

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA