• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Erdoğandan Yeni partiler sinyali
06 Şubat 2014 Perşembe 09:10

Erdoğan'dan 'Yeni partiler' sinyali

Başbakan Erdoğan, 17 Aralık operasyonunda gelinen süreçte ‘artık hiçbirşeyin eskisi gibi olmayacağını söyledi.

Star'da  yer   alan  habere göre; Başbakan Erdoğan,Almanya dönüşü gazetecilere  Türkiye  gündemi hakkında önemli açıklamalar yaptı. 17 Aralık Operasyonu ile ilgili olarak gelinen  süreçte  ‘artık hiçbirşey eskisi gibi olmayacak' diyen Erdoğan, şöyle  devam etti : "Bundan sonraki  süreç , 17 Aralık olaylarını patlatanlara  dünya  da bakışı değiştirecek. Bu  süreçte  artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Zaten ABD'de FBI onlara karşı  girişimlerde bulunmaya başladı."

Yeni partiler çıkabilir

30 Mart  yerel  seçimlerinin bir dönüm noktası olacağını yineleyen Erdoğan, "Saflar artık netleşiyor. 30 Mart'tan sonra bir dönüşüm olabilir. Yeni siyasi aktörler ortayaçıkabilir. 2015 genel seçimleri için yeni partiler, yeni isimler belirebilir. O nedenle 30 Mart seçimlerinde AK Parti'nin alacağı oyun çok önem taşıyacağını anlatıyorum"diye konuştu.

‘Etkileyici performans'

Başbakan ziyareti Alman medyasında da büyük yer buldu. Gazeteler Başbakan Erdoğan'ın performansının etkileyici olduğu konusunda birleşti.

Der Tagesspiegel gazetesi: "Bitkin bir Başbakan bekleyenler yanıldı. Erdoğan, Berlin ziyaretinde kendinden emin ve kararlı görüntüsüyle etkiledi. Taraftarlarına ümit verirken, karşıtlarını korkuttu" derken Frankfurter Allgemeine: "Erdoğan Almanya'da yaşayan Türkleri entegre olmaya çağırıyor" başlığını uygun buldu. Die Welt ve Süddeutsche Zeitung, Erdoğan'ın "21'inci yüzyılın tarihini Türkiye'siz şekillendirmek imkansızdır" sözünü öne çıkardı.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA