• Konya4 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Erdoğandan sert tepki: Daha çok ağlarsınız
03 Şubat 2018 Cumartesi 17:10

Erdoğan'dan sert tepki: Daha çok ağlarsınız

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Bitlis 6. Olağan İl Kongresinde Avrupa Parlamentosu'nda boyunlarına PKK renkleriyle toplantıya katılanlara sert tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Daha çok ağlayacaksınız çok. Oradan o paçavraları boynunuza takmakla hiçbir yere gidemeyeceksiniz. Onlar, bizim kararımızı hiçbir zaman değiştirmeyecek" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmalarından satır başları;

İnşallah Afrin'e gitmek gerektiği anda beraber gideceğiz. Ne diyoruz yürüyeceksin millet arkandan yürüyecek. Beşer planında biz güne kadar kimsenin önünde eğilmedik. Rabbimizin huzurunda eğildik. 

TÜM KUMPASLARI SAHİPLERİNİN BAŞLARINA GEÇİRECEĞİZ

Bölücü terör örgütüne de onu bir maşa gibi kullananlara Bitlis'in gerçek gücünü göstermeye var mıyız? Bitlis'i Türkiye'nin en güvenli şehri yapmaya var mıyız?

Ülkemize kurulan tüm kumpasları sahiplerinin başlarına geçireceğiz.

Ortak değerleriniz yoksa millet olamazsınız. Biz milletiz öyle bir milletiz ki yıllarca tüm insanlığa sevgi saygı nedir medeniyet nasıl inşaa edilir onu göstermiş bir milletiz. Davanız büyük olunca karşınıza çıkan sorunlar da büyük oluyor. Mücadele amansız olunca size karşı beslenen husumette ona göre oluyor.

NE HESAP UZMANI KEMALLER NE DE MUHASEBECİ KENANLAR EKSİK OLUR

(CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Genel Başkanı Öztürk Yılmaz’ı kast ederek) Milletimiz sadece devletine kendisine savaş açanları görmekle kalmıyor onların arkasındakileri de görüyor. Bu ülkede ne hesap uzmanı Kemaller ne de muhasebeci Kenanlar eksik olur.

Bugün Zeytin Dalı Operasyonunu yürüten mehmetlerimiz aslanlarımız var. Aslanlar sahada, çakallar kaçıyor. 

AP'YE SERT TEPKİ

Sizi o inlerinizde yok ederiz demiştik. O kurdukları mahkemeler şimdi nerede? O sahte mezarlar şimdi nerede? Korkaklar zafer anıtı dikemez. Öleceksek bir kere öleceğiz ama onlar her gün ölecekler.  

Avrupa Parlamentosunda bazı kendini bilmezler, istikametini kaybetmiş olanlar paçavraları boynuna takarak, PKK'yı terör örgütü olarak tanıdıkları halde, terör örgütünün paçavralarıyla parlamento binasının içinde ağlıyorlardı. Daha çok ağlayacaksınız çok. Oradan o paçavraları boynunuza takmakla hiçbir yere gidemeyeceksiniz. Onlar, bizim kararımızı hiçbir zaman değiştirmeyecek. Avrupa teröre karşı gereğini yapmazsa Türkiye uyarılarını sürdürecek.

Hala delikli devirden bahseden Kılıçdaroğlu, hiçbir şeyden haberi yok. Şu an Afrin'de yerli silahlarla mücadele ediyoruz. 

Bütün bu büyük projeleri yapabilme imkanına milletimizin temel meselelerini hallederek ulaştık. 

DAHA DÜNE KADAR SIRTLARINI DAYADIKLARI GÜCE...

Aslanların sahaya çıktığı yerde çakallara kuyruğunu kıstırıp kaçmak düşer. Daha düne kadar sırtlarını dayadıkları güce güvenerek bu millete meydan okuyan teröristlerin, inleri başlarına geçince nasıl sürüngene döndüklerini görüyorsunuz."

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA