• Konya13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Erdoğandan bedduaya sert cevap
05 Ağustos 2014 Salı 11:25

Erdoğan'dan 'bedduaya' sert cevap

Başbakan Erdoğan katıldığı televizyon programında Gülen'in son bedduasına cevap verdi.

Fethullah Gülen'in bugün yayınlanan son konuşmasına tepki gösteren Başbakan Erdoğan 'Pensilvanya'dan onları lanetleyen bir şey duydunuz mu?' dedi. Başbakan Gezi olayları, 17 Aralık, 25 Aralık bir darbe girişimidir. Eğer 17 -25 Aralık gerçekleşseydi. Pensilvanya başka havayla gelecekti. Onun gelişi ertelendi. şeklinde konuştu.

 

SON BEDDUA'YA İSRAİL'LE CEVAP

 

Pensilvanya Ulusal güvenliğimizi tehdit eden bir durumdur. Monşer aday bunlardan biri. Bunlarda bir çizgi söz konusu değil. Yalpalıyor her şey olabilir. Gazze'de ölenlerin sayısı Bin 900'u buldu. Pensilvanya'dan onları lanetleyen bir şey duydunuz mu? İnlerine girilicek sözlerinden sonra bir takım gerçekler ortaya çıktı. Bunlar ortaya çıkınca şovmenler tuzluklar adliyeye akmaya başladı. Bunlar suçtur. Senin milletvekili olman nezerathaneye girme hakkı vermez. Buraya girmek sadece avukatların hakkıdır. Milletvekili olmak oraya girme şov yapma hakkı vermez. Bunlar suçtur. Bunlarda yalan takiye ve suç var. Burada daha yolun başında olduğumuz söylemem lazım.

 

EĞER BAŞARSALARDI GÜLEN TÜRKİYE'YE GELECEKTİ

 

Gezi olayları, 17 Aralık, 25 Aralık bir darbe girişimidir. Eğer 17 -25 Aralık gerçekleşseydi. Pensilvanya başka havayla gelecekti. Onun gelişi ertelendi. Onlar şu anda son çırpınışlarını yapıyorlar. Bu can bu tende oldukça ulusal güvenliğimiz tehdit eden paralel yapılarla mücadele edeceğiz.

 
Kaynak: Haber Kaynağı
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA