• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Erdoğana tam sayfa esrarengiz destek
07 Mart 2009 Cumartesi 00:58

Erdoğan'a tam sayfa esrarengiz destek

Adı bugüne kadar duyulmamış bir grup her gün gazetelere Başbakan Erdoğanı destekleyen tam sayfa ilanlar veriyor.

Adı bugüne kadar duyulmamış bir grup her gün gazetelere Başbakan Erdoğan’ıdestekleyen tam sayfa ilanlar veriyor.

‘’Değişim ve Özgürlükler HareketiPlatformu’’ adı ile verilen ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyen tamsayfa ilanlar dikkat çekti. Bugüne kadar adı duyulmayan kuruluşun internetsitesinde de kimlere ait olduğuna ilişkin bir bilgi yer almıyor.

Sabah ve Yeni Şafak'ta yer alan veErdoğan’ın fotoğraflarına yer verilen ilanlarda, ‘’İçimizdeki Destan YenidenUyandı’’  ‘’Başardık, Başaracağız’’  ‘’İftar Sofrasında acıyı baleğledik’’ gibi başlıklar yer alıyor.

NE BAHANE ÜRETTİ NEMAZERETE SIĞINDI
Erdoğan için de ‘’Ne bahane ürettine de mazerete sığındı. Kıbrıs’tan Davos’a, Irak’tan Gürcistan’a, İspanya’danKafkaslar’a kadar ülkemizi lider yapma yolunda azmini, iradesini her şartaltında ortaya koydu” deniliyor.

DIŞ POLİTİK AÇILIMLARADESTEK!
Platformun amaçları ise ‘’Hükümetin uyguladığı çok yönlü dış politik açılımlaradestek olmak. Yapacağı çalışmalar, hazırlayacağı rapor ve yayınlarla buaçılımlarda yol gösterici bir tutum sergilemek.  Dış politikada Türkiye’ninetki alanını genişletecek STK çalışmalarına destek vermek’’ biçimindesıralanıyor. Yaklaşık bir haftadır gazetelere tam sayfa ilan veren platformunmaddi gücü ve kimlerden oluştuğuna ilişkin ise bir bilgi internet sitelerindede yer almıyor. 

 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA