• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Erdoğan sempozyuma davet edildi
01 Mart 2013 Cuma 18:04

Erdoğan sempozyuma davet edildi

Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak, Başbakan Erdoğan'ı, eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan anısına düzenlenen sempozyuma davet etti.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak ile görüştü.
AK Parti Genel Merkezi'ndeki kabule Kamalak, Saadet Partisi Genel Başkan Danışmanı ve eski Adalet Bakanı Şevket Kazan ile geldi. Kamalak ve Kazan'ı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin Genel Merkez kapısında karşıladı.
Görüşmenin ardından gazetecilere açıklama yapan Kamalak, yarın ve Pazar günü eski Başbakanlardan ve Saadet Partisi Genel Başkanı Erbakan'ın anısına ''Yeni Bir Dünya ve Erbakan'' isimli sempozyum düzenleyeceklerini belirterek, Başbakan Erdoğan'a davette bulunduklarını söyledi.
Çeşitli İslam ülkelerinden 30 civarında katılımcının düzenlenen etkinliğe katılacağını ifade eden Kamalak, ''Devlet büyüklerimizi ziyaret ederek, davetiyemizi, gündemi kendilerine takdim etik. Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın Meclis Başkanımıza ve Sayın Başbakanımıza davetiye takdim ettik. Tabi ki takdim bizden, takdir kendilerindendir'' dedi.
Baba ocağıyız
Kamalak, bir gazetecinin ''ziyaretiniz heyecan yarattı. Kulislerde 'Saadet Partisi AK Parti'ye mi katılıyor' iddialarına neden oldu'' sözleri üzerine, ''Biz baba ocağıyız'' dedi.
Kamalak, görüşmede ''çözüm süreci''nin gündeme gelip gelmediği sorusu üzerine de konunun konuşulmadığını, ama Başbakan Erdoğan'ın süreçten ümitli olduğunu kendilerine ilettiğini söyledi.
 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA