• Konya13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Erdoğan: Savcı öc alacağım deyip duruyormuş
21 Aralık 2013 Cumartesi 12:29

Erdoğan: Savcı öc alacağım deyip duruyormuş

Başbakan Erdoğan, parti merkezindeki yemekte yolsuzluk ve rüşvet operasyonuna ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Başbakan Tayyip Erdoğan, bakanlarını da kapsayan yolsuzluk ve rüşvet operasyonuna ilişkin çok sert açıklamalarda bulundu.

Erdoğan, partisinin genel merkezinde dün akşam yemekte bir araya geldiği milletvekillerine yaptığı konuşmada, bugün başlayacak Karadeniz gezisinde "hükümete yönelik operasyon" dediği bu soruşturmanın arkasındakilerle piyonlarını tek tek açıklayacağını söyledi.

Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları;

"BU İŞİN ARKASINDAKİLERİ AÇIKLAYACAĞIM"

Bu süreçten daha öncekilerde olduğu gibi yine güçlenerek çıkacağız. Yolsuzluk iddiaları önemlidir, elbette soruşturulacaktır ama işin bir de öbür boyutu var. Bu, hükümete yönelik bir operasyondur. Yarın ki (bugün) Karadeniz gezimde yapacağım konuşmaları iyi takip edin. Bu işin arkasında yurtiçinde dışında kimler var, piyonları kimler hepsini açıklayacağım.

"SAVCI SAVCILIĞINI YAPSIN"

Savcı, yok 'Marmaraymış' yok 'ruhsat niye verdin' diye operasyon yapıyor. 'Yok burası yeşil alan yok burası imarlı mı' diye operasyon yapıyor. Savcı savcılığını yapsın, sen imar müdürü müsün ki nereden bileceksin bunları. Bu savcı orada burada bunlardan öç alacağım deyip duruyormuş.

"RUHSATLARINI ALINCA BAS BAS BAĞIRIYORLAR"

(Bazı gazete ve televizyonların yayınlarını eleştirerek) Bunların maden ruhsatları ellerinden alınınca bas bas bağırıyorlar. Altın ağalığı yaparken iyiydi. Bunların hepsini açıklayacağım.

 

 

 

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA