• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Erdoğan Musul baskınını değerlendirdi
13 Haziran 2014 Cuma 15:37

Erdoğan Musul baskınını değerlendirdi

Rize'de konuşan Başbakan Erdoğan Musul baskını konusunda "Vatandaşlarımızı, emniyet içinde evlerine ulaştırmanın mücadelesini veriyoruz" dedi.

Başbakan Erdoğan Rize'de Toplu Açılış Töreninde konuştu. Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları;

Rize %68 oy oranıyla 81 il içinde en çok oy veren il oldu. Rize'de 123 trilyon lira tutarındaki 18 eserin açılışını yapıyoruz. Bugün Rize'de özel bir firmanın 50 Trilyon TL tutarındaki CNG depolama tesisini de açıyoruz.

Musul baskını

Musul'un önemli bir bölümü IŞİD tarafından işgal edildi. Rehin alınan vatandaşlarımızla ilgili gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Irak hükümeti nezdinde girişimlerimiz devam ediyor. Vatandaşlarımızı, emniyet içinde evlerine ulaştırmanın mücadelesini veriyoruz.

Ekonomik gelişmeler

Avrupa'da ilk çeyrekte en hızlı büyüyen ülke Türkiye oldu. Helikopterimizi kendimiz üretiyoruz. Hatta ihraç edip ülkemize kaynak oluşturacağız.

Pensilvanya ile ittifak yaptılar

Onlar mezhepçilik yapıyor. Pensilvanya örgütü ile ittifak yaptılar. Büyük Türkiye idealinin peşinde koşmaya devam edeceğiz. Muhalefetin tahriklerine dikkat edin. Cumhurbaşkanlığı için çatı kuracaklarmış. Temeli olmayan binanın çatısı olur mu?

Sivas'tan ötesine geçemediniz. Onun için aldığınız oy belli. Biz her yerde varız. O hainin tespiti yapıldı. Bulup ortaya çıkaracağız. Bazı kişiler gözaltına alındı. Soruşturma sürüyor. Muhalefetin tahriklerine asla gelmeyin. Saldırı olunca bayrak sevgisi akıllarına geldi. 81 vilayette kendi bayrağını dalgalandıramayanlar, bayrak olayını istismar ediyorlar. Kardeşliğimizin zedelenmesine asla ve asla izin vermeyeceğiz. Çözüm süreci birilerine boyun eğme, taviz verme süreci değildir. O bayrağa saldıranı ve arkasındaki efendilerine cevabı veriyoruz.

2007'de bizim cumhurbaşkanı seçmemizi engellemek istediler. 10 Ağustos'ta Rize'den, bir kez daha rekor oy bekliyoruz.

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA