• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Erdoğan, geçirdiği ameliyatın ardından ilk kez görüntülendi
03 Aralık 2011 Cumartesi 17:02

Erdoğan, geçirdiği ameliyatın ardından ilk kez görüntülendi

Geçtiğimiz hafta ameliyat olan Başbakan Erdoğan, kendisini ziyaret eden ABD Başkan Yardımcısı Joe Bidenle görüştü. Erdoğan'ın ameliyattan sonraki ilk fotoğrafı yayınlandı.
ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Kısıklı'daki evine geldi. Saat 13.30'da başlayan görüşme 2 saat sürdü. Görüşmeye dair 2 kare fotoğraf yayınlandı.
 
Başbakan Erdoğan, geçen hafta geçirdiği ameliyattan sonra ilk kez görüntülendi. Fotoğraflarda Erdoğan'ın gülümsediği ve sağlık durumunun iyi olduğu görülüyor.
Joe Biden'in ziyaretinin gerçekleşeceği saat yaklaştıkça Başbakan'ın Üsküdar Kısıklı'daki evinin önünde de hareketlilik arttı. Başbakanlık korumaları çevredeki güvenlik önlemlerini artırırken, polisler de Başbakan'ın evinin bulunduğu caddedeki trafik akışını düzenledi.
 
DUBLÖRÜYLE GELDİ
 
ABD Başkan Yardımcsı Biden, saat 13.30'da Başbakan Erdoğan'ın evinin bulunduğu Kısıklı'ya geldi. Biden'ın bulunduğu limuzine Başbakan Erdoğan'ın iki motorsikletli koruması eskortluk yaptı. Biden iki limuzenle Kısıklı'ya geldi. Öndeki limuzinde Biden'in dublörü arkadaki limuzinde ise Biden Kısıklı'ya ulaştı. Biden ve Başbakan Erdoğan'ın görüşmesi basına kapalı olarak gerçekleşiyor.
 
GÖRÜŞME 2 SAAT SÜRDÜ
 
2 saat süren görüşmeye Ömer Çelik, Namık Tan ve Feridun Sinirlioğlu da katıldı.
 
GÖRÜŞMEDE GÜNDEM 'TERÖR'
 
Başbakanlık yetkilileri görüşmede terörle mücadele, Irak ve bölgesel konuların ele alındığını açıkladı. Açıklamaya göre Biden terörle mücadele konusunda Türkiye'nin yanında olduklarını ifade etti.
 
ERDOĞAN AMELİYATTAN SONRA İLK  KEZ
 
Bu arada görüşmeye dair 2 kare fotoğraf yayınlandı. Başbakan Erdoğan ameliyat olduktan bir hafta sonra ilk kez görüntülendi. Fotoğraflarda sağlık durumu oldukça iyi görünen Erdoğan, gülümsüyor.
 
Fotoğraflarda ABD Başkan Yardımcısı Biden, takım elbise ve kravatlı olarak görülüyor. Başbakan Erdoğan'ın üzerinde ise beyaz üzerine mavi çizgili bir gömlek var. Ceket giyen Erdoğan ise kravat takmamış....
YORUMLAR
"JOE BIDEN'IN DUBLÖRÜ"
zırterenköy
"JOE BIDEN'IN DUBLÖRÜ" Patron, Biliyorsun geçen hafta Başkan Yardımcım Joe Biden,birkaç günlüğüne sizin memlekete geldi… Her zaman olduğu gibi yanında dublorü ile birlikte… Ben dublör diyorum ama,ikiz kardeşi olsa bu kadar benzer,hık demiş sanki Joe’nun burnundan düşmüş!.. Nereden bulmuş,nasıl ayarlamış bilmiyorum ama,şunu iyi biliyorum ki,benim bir değil,iki Başkan Yardımcım var,biri Joe,diğeri de dublorü!.. Çünkü Patron,aramızda kalsın ama ben ikisini birbirinden ayıramıyorum!.. Başkanlık yaptığım üç yıldan beri benimle görüşen Joe mu,yoksa dublörü mü,açıkçası bilmiyorum!.. Bu durumda sizin memlekette de görüşmeleri Joe mu,yoksa dublörü mü yaptı,bilemem!.. Buna karşı önlem olarak ben de üç yıldan beri bana tıpatıp benzeyen bir dublör arıyorum,ama koskoca memlekette bir tane bile bulamadım!.. Bunun nedenini herhalde sen de anlamışsındır,bildiğin gibi Joe çok yakışıklı değil ve sıradan biri olduğu için de O’na benzeyen çok kişi var!.. Ama ben öylemiyim ya?.. Bu memleketin başına geçmiş,karayağız,genç ve en yakışıklı Başkanlardan biriyim.Doğal olarak ta benzerimi bulmak kolay olmuyor… Ama yine de umudumu kesmiş değilim!.. Senden de bu konuda yardım istiyorum.Bana ikizim gibi benzeyen bir dublör bulmama yardımcı olursan,ben de onu Joe ile görüşmelerde görevlendireceğim… Böylece ben,Joe,iki de dublörümüz olmak üzere,dört kişi arasında kimin kiminle görüştüğü belli olmayacak!.. Ancak yalnızca bir ikili görüşmenin kimler arasında yapıldığından adımız gibi emin olabileceğiz: Eğer bu ikili görüşmeden sonra bizim memlekette ve tüm dünyada işler aniden yoluna girmeye başlamışsa,ekonomik krizler ve savaşlar sona ermişse,insanlar refah ve huzura kavuşmuşsa,bilin ki o görüşmeyi dublörlerimiz yapmış ve o kararları da kendileri almışlardır!.. Görünen o ki,işimiz dublörlere kaldı Patron!.. OBAMA www.zirterenkoy.com
88.244.64.69
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA