• Konya20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Erdoğan Facebooku bitirdi: "Çirkin, Berbat"
12 Mayıs 2011 Perşembe 17:38

Erdoğan Facebook'u bitirdi: "Çirkin, Berbat"

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Balıkesir'deki mitinginde yaptığı konuşmada Facebook için "Bu tür sayfalar çirkin, berbat. Herkes adına buralardan her türlü ahlaksızlık yapılabilir" dedi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Balıkesir'deki mitinginde yaptığı konuşmada Facebook için "Bu tür sayfalar çirkin, berbat. Herkes adına buralardan her türlü ahlaksızlık yapılabilir" dedi. Bu sırada AK Parti, Ankara'da düzenlenen bir yarışma kapsamında Facebook ve Twitter'dan gönderilen iletileri ödüllendirdi.

Erdoğan, partisince Balıkesir'deki Kuvayı Milliye Meydanı'nda düzenlenen mitinginde vatandaşlara hitap etti.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun ÖSYM'ye gönderildiğini belirttiği elektronik postadan bahsederken konuyu Facebook'a getiren Erdoğan, "Şimdi Facebook'ta falan, yahu bunlar çirkin teknoloji. Bu Facebook filan, falan bu tür sayfalar bunlar çirkin, berbat. Herkes adına buralardan her türlü ahlaksızlık yapılabilir" diye konuştu.

Erdoğan böyle konuşurken AK Parti Genel Merkezi'nde ise AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Reha Denemeç, "Değişimin Farkındayız-AK Parti Hayatımızda Neyi Değiştirdi" isimli yarışmayla ilgili bir duyuru yaptı. Duyuruya göre yarışmacıların Facebook ve Twitter üzerinden gönderdiği iletilerin ödüllendirildiği bildirildi.

Yarışmada "Değişim; Tahrir Meydanı'nda milyonların 'Erdoğan' diye bağırırken, BBC ve Aljazeera'nın canlı yayında dünyaya izletmesidir" iletisi ile Can Acun'un birinci, "TV programına katılan Batmanlı Çiftçinin, Maliye Bakanı'ndan hızlı internet istemesidir" iletisi ile Oğuz Dürrü'nün ikinci ve "Klasik siyasetçi söylemi olan 'Gençler bu ülkenin geleceğidir' söylemi yerine, bugün gençlerin siyaset üretir olmasıdır değişim" iletisi ile Önder Benzeş'in olduğunu kaydetti. Facebook vasıtasıyla düzenlenen yarışmada derece alanlara AK Parti tarafından çeşitli ödüller verildi.

 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA