• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Erdoğan en büyük arzusunu açıkladı
17 Haziran 2012 Pazar 19:04

Erdoğan en büyük arzusunu açıkladı

Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Babalar Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, hükümet olarak, annelerin ve babaların kalplerinin mutmain olduğu, yüzlerinin güldüğü müreffeh bir Türkiye'yi inşa etmek için çaba harcadıklarını bildirdi.

Erdoğan, ''Babalar Günü'' dolayısıyla yayımladığı mesajda; babanın, aile için saygı, sorumluluk, güven ve güvence sembolü olduğunu belirtti.

Mesajında, ''Bizim kültürümüzde baba, ailenin temel direği, baba evi ise hayat boyu sığınılacak güvenli bir liman olarak kabul görmektedir. Kültürümüz, anne ve babaya hürmeti esas almakta, onlara 'of' demeyi dahi ayıp saymaktadır'' ifadelerine yer veren Erdoğan, anne ve babanın rızasını kazanmanın, onların takdirine mazhar olmanın ve onların sevgisine layık olabilmenin herkesin önceliği olması gerektiğini anlattı.

Başbakan Erdoğan, şunları kaydetti:

''Bu anlamlı günde, özellikle belirtmek isterim ki hükümet olarak, bütün çabamız ve en büyük arzumuz, annelerin ve babaların kalplerinin mutmain olduğu, yüzlerinin güldüğü müreffeh bir Türkiye'yi inşa etmektir.

İstiyoruz ki hiçbir annenin, hiçbir babanın kalbi evlat acısıyla sızlamasın. Annelerin, babaların gözyaşlarını dindirmek için harcanan her emek kutsaldır ve Türkiye'nin mutluluk tablosuna değerli katkılar sağlayacaktır.

Bu inançla, çocuklarına karşı merhameti, adaleti gözeten, çocuklarının mutluluğunu her şeyin üstünde tutan babaların Babalar Günü'nü kutluyor, kendilerine aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu bir hayat diliyorum.''


AA

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA