• Konya20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Erdoğan: CHP ve MHP şimdi pişman ama...
03 Ağustos 2014 Pazar 16:15

Erdoğan: CHP ve MHP şimdi pişman ama...

AK Parti cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Kocaeli'de halka hitap etti. Erdoğan İhsanoğlu'na yüklendi.

Başbakan Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

Uçakları zengin vasıtası olmaktan çıkardık.Türkiye'yi hızlı trenle biz tanıştırdık. -Geleceğe doğru kutlu yürüyüşümüzü sürdüreceğiz. 77 milyon bir olacağız, kardeş olacağız. Yeni Türkiye'yi birlikte inşa edeceğiz. Biz yeni Türkiye dedikçe birileri rahatsız oluyor. BuCHP'nin siyasi tarihi boyunca ortaya koyduğu bir eser var mı?  

DIŞARIDAN İTHAL MONŞER BİR ADAY DAYATTILAR

Simav'ı biz hallettik, Van depreminde biz hallettik. 1 yılda. Niye? Biz bu millete sevdalıyız. Biz dertliyiz dertli. Bunların böyle bir derdi yok. Bunlar yan gelip yatsınlar o kadar. CHP sadece tek parti döneminde iktidar oldu. Geride gözyaşı bıraktı. Şu anda da cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi eski Türkiye'nin bu aktörleri bir araya geldiler. Dışarıdan ithal monşer bir aday dayattılar.

ÇARKÇI EKMEL ÇIKTI

Milletten yiyecekler tokadı biliyorlar. Zaten kaybedecekler. En azından kendiniz aday olun da izzetinizle kaybedin. Pensilvanya bunlara geldi şunu aday gösterin dedi. İstanbul'daki o malum medya patronu geldi şunu aday gösterin dedi. Monşer sahaya çıktı. Her gün ayak üstü defalarca pot kırıyor. Sen bu ülkeye cumhurbaşkanı olacaksın İstiklal Marşı'nın on kıtasını bilmeyeceksin. Sana da yazıklar olsun seni aday gösterene de yazıklar olsun. Senin her yerin profesör olsa ne olur? Ben çarkçı Kemal'i tanımıştım ama şimdi de Çarkçı Ekmel çıktı."

Şimdi CHP ve MHP'de pişman ama yapabilecekleri bir şey yok. İhsanoğlu konuştukça batıyor. Ben MHP ve CHP'ye gönül veren kardeşlerime sesleniyorum. Böyle bir adam Türkiye'ye cumhurbaşkanı olabilir mi?

Biz 12 yıl boyunca yeni Türkiye'ye yakışacak şehirler inşa etmeye çalıştık. Sağlık alanında illerimizde büyük işler yaptık. Cumhurbaşkanı seçildiğim takdirde hiç bir yatırım yarım kalmayacak.

Kaynak: Haber7

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA