• Konya12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Erdoğan: Ayak oyunlarına izin yok
08 Şubat 2011 Salı 12:31

Erdoğan: 'Ayak oyunlarına izin yok'

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, KKTC içinde Kıbrıs davasına değil, Kıbrıs Rum kesiminin ayak oyunlarına hizmet eden her türlü girişim karşısında bizi bulacaktır" dedi.

Partisinin grup toplantısında konuşan Erdoğan, Kıbrıs'ta açılan pankartlara değindi. "Hiç kimse KKTC üzerinden istismara kalkışmasın, hiç kimse Kıbrıs mücadelesini kendi küçük hesaplarına alet etmesin"ifadelerini kullanan Erdoğan, özetle şunları kaydetti:

"Özellikle ana muhalefeti, muhalefetiyle kimse bu konuda bizimle yarış edemez. Uluslararası platformda KKTC'nin hakları, bu dönemde ortaya konulduğu kadar hiçbir dönemde ortaya konulmamıştır. Bu güne kadar Kıbrıs davası için hiç bir adım atmayanların, şimdi çıkıp KKTC'yi hatırlamalarını, hem Kıbrıs Türkünün hem de vatandaşlarımızın vicdanına havale ediyorum. Kıbrıs bizim milli davamız, bu davadan asla vazgeçmeyeceğiz. KKTC'nin menfaatlerini korumak için çalışmaya devam edeceğiz.

KKTC içinde Kıbrıs davasına değil, Kıbrıs Rum kesiminin ayak oyunlarına hizmet eden her türlü girişim karşısında bizi bulacaktır. Türkiye her zaman yavru vatanın yanındadır. Türkiye Kıbrıs meselesinde bir garantör ülkedir. KKTC'li kardeşlerine destek vermeye devam edecektir ama hiçbir spekülasyona da pirim vermeyecektir"

 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA