• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Erdoğan, Ak Parti Konya il binasını açtı
04 Haziran 2010 Cuma 22:09

Erdoğan, Ak Parti Konya il binasını açtı

Erdoğan, Kültürpark'taki açılışın ardından Başbakanlığa ait otobüsle partisinin il teşkilatının yeni hizmet binasına geldi
Erdoğan, Kültürpark'taki açılışın ardından Başbakanlığa ait otobüsle partisinin il teşkilatının yeni hizmet binasına geldi. Burada çok sayıda partili tarafından karşılanan Erdoğan, kendisini bekleyen çocuklara oyuncaklar dağıttı.

Otobüsün üzerine çıkarak kalabalığa hitap eden Erdoğan, partisinin kadın kolları ve gençlik kollarının bu binada çok daha farklı, çok daha heyecan dolu hizmet verme imkanını bulacağını belirtti.

Alandaki coşkuyu partililerle aynı şekilde paylaştığını anlatan Erdoğan, ''Şimdi başlayacak olan referandum sürecinde sizlerle birlikte gitmedik köy, çalınmadık kapı bırakmayarak bu referandumu 'evet' oylarıyla Konyamız her zamanki coşkusuyla noktalayacaktır. 'Söz milletin, karar milletin' demek suretiyle selam sevgi ve saygılarımı sunuyorum'' dedi.

Erdoğan, daha sonra kurdeleyi keserek hizmet binasının açılışını gerçekleştirdi. Ardından hizmet binasının içini gezen Erdoğan, partililerin sevgi gösterileri arasında otobüsle havaalanına doğru yola çıktı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, özel uçak ''ANA'' ile Konya'dan İstanbul'a gitti. Başbakan Erdoğan'ı, Konya Havaalanı'ndan Konya Valisi Aydın Nezih Doğan, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, AK Parti Konya milletvekilleri ve diğer yetkililer uğurladı. Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ve kızı Sümeyye Erdoğan ile ''ANA'' uçağıyla saat 19.30'da İstanbul'a hareket etti.
 
Uğurlamanın ardından Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ömer Dinçer de İçişleri Bakanlığına ait iki ayrı helikopterle Ankara'ya gitti.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA