• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Erdoğan: Adan Zye hesap verecekler
27 Nisan 2015 Pazartesi 16:16

Erdoğan: A'dan Z'ye hesap verecekler

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kuveyt'e hareket etmeden önce Esenboğa Havalimanı'nda önemli açıklamalar yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları;


- Kuveyt programı oldukça yoğun geçecek. Kuveyt şeyhi Şeyh Cabir El Mübarek El Sabah ile görüşmelerim olacak. Kuveytli iş adamlarıyla görüşeceğiz.


- Yemen ve Suriye gibi meseleleri istişare edeceğiz. Hassas bir döneme tekabül eden bu ziyaret hayırlı geçmesini diliyorum.


"HSYK TOPLANTI İÇİN GEÇ KALMIŞTIR"

- Öncelikle tabi burada yetki kullanımı açısından şu anda kendilerine ait olmayan bir yetkiyi kullanmak suretiyle yetki gaspı yapan bir yargı mercii var. HSYK'nın başlatmış olduğu toplantı geç kalmış bir toplantıdır. Bunlar 23 Nisan'da bu işi başlattılar. Haftasonu devam ettirdiler. Gece sabaha kadar odasında çalışma yürüten bir hakim, odası da kilitli. Anlaşılmayacak bir şekilde çalışma yürütüyorlar. Türkiye'de bu işin nerelere geldiğini gördüğümüzde işin tehlikesini görüyoruz. İlişkilerin geldiği tehlikeyi gösteren bir süreç. Milletvekillerinin yargıya girmesi yanlış.


PENSİLVANYA'DAN TALİMAT GELDİ, A'DAN Z'YE HESAP VERECEKLER

- Pensilvanya'dan alınan talimatla hareket edildi. Silivri'de sanki tahliye olmuş gibi bir hava estirdiler. Bunların nasıl örgüt olarak çalıştıklarını çirkinliği görüyoruz. A'dan Z'ye bedelini ödeyecekler. Hukuk, adalet yerini bulacak. Burası sıradan bir ülke değil. Daha fazla ileri gitmek istemiyorum. Daha farklı konuşmak istemiyorum. Umarım HSYK gereğini yapacaktır.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA