• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Erdem: Kadir bey bir hafta suyu kessin yeter
11 Mart 2014 Salı 14:33

Erdem: Kadir bey bir hafta suyu kessin yeter

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, "CHP'nin özlenen dönemini getireceklermiş. Gerek yok ki. Kadir Bey 1 hafta suyu kessin, 1 hafta çöpleri almasın, işte size CHP'nin İstanbul tablosu" dedi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, AK Parti Kağıthane İlçe Başkanlığı Kanaat Önderleri ve İşadamları Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, 30 Mart seçiminin yerel yönetimler seçimi olarak algılanmaması gerektiğini dile getirdi.
 
"Her seçime, olağanüstü, o seçimi aşan anlamlar yüklemek mecburiyetinde kalındığını" ifade eden Erdem, "Normalde sıradan bir seçim. Halk belediye başkanını beğeniyorsa, desteğini devam ettirir, beğenmiyorsa, yeni isim gelir. Şu anda yerel yönetimlere yönelik bir kampanya yürütülmüyor, bir genel seçim havasında kampanya yürütülüyor. Bunun için bu seçim, çok önemli" diye konuştu.
 
AK Parti'nin seçim projeleri, seçim beyannamesi olduğunu aktaran Erdem, şöyle devam etti:
 
"Bir gazeteci ağabeyimizin köşesinde yazdığı gibi, 'Şu cemaatin saldırısı olmasaydı, bu muhalefet partileri ne konuşacaktı?' Karalama kampanyalarını zaten konuşmuyorum. Yok ki bir şey yok. Bir öngörü yok, bir düşünce yok. Tek varlıkları karalama, korkutma, tehdit etme, 'İşte bunlar gelirse, şöyle yapacaklar...' Gelirsesi mi var; sen uyuyorsun, biz 11 yıldır iktidardayız. Kimin yediğine, içtiğine, kılığına, kıyafetine karıştık. Hırsız herkesi hırsız zanneder, korkutan, tehdit eden herkesi tehdit edici görür. Onlar bugüne kadar zulmetmediler mi? Başörtüsünden dolayı zulmetmediler mi? Çocuklarımızı okullardan kovmadılar mı? Katsayı ucubesini getirip dayatmadılar mı?"
 
"Böyle bir kötülük yapıyorlar"
 
Ekrem Erdem, sandıkla yarışamayanlar ile içeriden ve dışarıdan bir takım karanlık güçlerin, şer odaklarının Türkiye'ye karşı saldırı içerisinde bulunduğunu ifade ederek, Mayıs 2013'ün Türkiye ekonomisi için başarılarla dolu bir ay olduğunu anlattı. Erdem, "Eğer şu operasyon olmasaydı, belki şu anda faiz yüzde 2'ydi. Şu anda faiz yüzde 11'in üzerinde. Böyle bir kötülük yapıyorlar" ifadelerini kullandı.
 
Türkiye'nin Suriye, Mısır, Ukrayna yapılmak istendiğini söyleyen Erdem, Türkiye'nin 17 Aralık-25 Aralık haftasında büyük ekonomik kayba uğradığını kaydetti.
 
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül'ün, İstanbul'la ilgili projelerini açıkladığına değinirken, "Neymiş projesi? Birinci köprüye karşı çıkan zihniyet ne yapabilir, köprü yapacak hali yok ya. Köprüye karşı çıkıyor, Kanal İstanbul'a karşı çıkıyor. Yaptırmam diyor. 'Üçüncü havalaanı yaptırmam' diyor. Zaten size de bu yakışır. CHP'nin özlenen dönemini getireceklermiş. Gerek yok ki. Kadir Bey 1 hafta suyu kessin, 1 hafta çöpleri almasın, işte size CHP'nin İstanbul tablosu" değerlendirmesinde bulundu.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA